Antena 3 CNN Actualitate Marius Petcu a fost pus în libertate

Marius Petcu a fost pus în libertate

Marius Petcu a fost pus în libertate
Sursa foto: Foto: Mediafax
25 Mar 2011   •   21:52

Preşedintele CNSLR Frăţia Marius Petcu a fost pus în libertate. Curtea de Apel Bucureşti a decis cercetarea acestuia în stare de libertate. Decizia poate fi atacată cu recurs de către Direcţia Naţională Anticorupţie la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ).

Marius Petcu, acuzat de luare de mită a fost reţinut de procurorii DNA şi încarcerat în arestul Direcţiei de Cercetări Penale. El a fost ulterior prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, conform Mediafax.
 
De asemenea, la sediul CNSLR Frăţia s-a efectuat un control, în calculatoare şi documente. Este cercetat modul în care Marius Petcu a reuşit să strângă averea pe care o deţine.

Pe de altă parte, la 16 februarie, ANI a început verificarea sindicaliştilor care şi-au dobândit nejustificat averea. 15 lideri sindicali, Vasile Marica, Bogdan Hossu, Dumitru Costin, Ion Albu, Marius Nistor, Gheorghe Isvoranu, Liviu Luca, Anton Hadăr, Marius Petcu, Vasile Lincu, Marian Gruiaşi Ion Popescu au fost anchetaţi.

Verificările au demarat în urma declaraţiilor publice făcute de fostul vameş Marius Ungureanu referitoare la faptul că liderul Alianţei "Sed Lex", Vasile Marica, ar fi perceput mită pentru a promova şi menţine unii angajaţi în vămi.

 


×
Subiecte în articol: Marius Petcu libertate
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close