Antena 3 CNN Actualitate Marius Petcu ar putea fi înlocuit definitiv de Liviu Luca, un alt lider sindical putred de bogat

Marius Petcu ar putea fi înlocuit definitiv de Liviu Luca, un alt lider sindical putred de bogat

Marius Petcu ar putea fi înlocuit definitiv de Liviu Luca, un alt lider sindical putred de bogat
Sursa foto: Foto: Intact Images
29 Mar 2011   •   14:39
După acuzaţiile de luare de mită şi anchetele DNA, Marius Petcu mai primeşte o lovitură. Colegii de sindicat se gândesc tot mai des în ultima vreme să-l înlocuiască definitiv cu Liviu Luca, actualul vicepreşedinte CNSLR Frăţia. Cât timp Marius Petcu se luptă cu legea, Luca a preluat interimar conducerea.

Biroul operativ al confederaţiei se va reuni peste două-trei zile şi, în funcţie de evoluţia evenimentelor , va hotărî dacă va convoca o conferinţă naţională extraordinară pentru lua în discuţie posibila suspendare a lui Marius Petcu.

Până când se va face lumină în cazul Petcu, CNSLR Frăţia şi-a desemnat un nou preşedinte în persoana petrolistului Liviu Luca. Cel puţin aşa susţin secretarii sindicatului. Dar nici noul ales nu este curat ca lacrima.

Averea lui Luca ar putea fi mai mare decât cea a lui Petcu

Dacă Marius Petcu
şi-a depus declaraţia de avere încă de anul trecut, Liviu Luca a refuzat să-şi facă bunurile cunoscute. Investigaţiile jurnalistice au depistat însă majoritatea proprietăţiilor sindicalistului, care este posibil să le depăşească pe cele ale lui Marius Petcu. Domeniul Luca este unul foarte vast în judeţul Prahova.

Se mândreşte cu patru apartamente amenajate la ultimul nivel al unui bloc şi încă unul pe o stradă alăturată. Toate sunt în Ploieşti. Sindicalistul mai deţine trei vile în localitatea Vărbila şi încă una în Păuleşti.

O altă lucuinţă o are în Brebu într-un cartier pe care localnicii îl numesc "zona petroliştilor". Administrează şi fosta cramă Seciu din Boldeşti Scăieni.

Liviu Luca este acţionar la două firme. Una dintre ele se află în Cipru şi din conturile acestei societăţi care îi aparţine în întregime a transferat 50.000 euro către Popa Nicolae, tranzacţie care s-a realizat din dispoziţia lui Sorin Ovidiu Vântu. Astfel sindicalistul a fost acuzat de favorizarea infractorului în dosarul Popa.
 

 

 

×
Subiecte în articol: Liviu Luca Marius Petcu sindicat
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close