Antena 3 CNN Actualitate Marius Petcu rămâne în arest. Curtea de Apel a respins cererea de eliberare sub control judiciar

Marius Petcu rămâne în arest. Curtea de Apel a respins cererea de eliberare sub control judiciar

Marius Petcu rămâne în arest. Curtea de Apel a respins cererea de eliberare sub control judiciar
Sursa foto: Foto: Mediafax
12 Apr 2011   •   18:19

Judecătorii Curţii de Apel au respins cererea avocaţilor lui Petcu, de eliberare sub control judiciar. Decizia poate fi contestată cu recurs la instanţa supremă.

Procurorul prezent la procesul în care Marius Petcu a cerut eliberarea provizorie a arătat că aceasta nu este oportună pentru că ancheta este încă la început şi sindicalistul ar putea influenţa persoane din dosar sau comite noi fapte, informează Mediafax.

Avocaţii lui Marius Petcu au susţinut că ancheta DNA ar fi aproape de finalizare, în sensul că procurorii ar fi audiat "aproape" toţi martorii din dosar, precum şi pe notarul public învinuit în cauză.

Liderul de sindicat Marius Petcu a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, după ce magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au admis recursul procurorilor DNA la decizia prin care instanţa inferioară stabilise că liderul CNSLR-Frăţia poate fi cercetat în libertate.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close