Antena 3 CNN Actualitate Marius Pieleanu: "Cea mai rezonabilă variantă ar fi aceea a unei demisii din partea lui Mihai Tudose"

Marius Pieleanu: "Cea mai rezonabilă variantă ar fi aceea a unei demisii din partea lui Mihai Tudose"

Marius Pieleanu: "Cea mai rezonabilă variantă ar fi aceea a unei demisii din partea lui Mihai Tudose"
15 Ian 2018   •   14:14

Sociologul Marius Pieleanu, cel care conduce institutul Avangarde, e de părere că Mihai Tudose este cel care ar trebui să-și dea demisia din funcția de prim-ministru. 

"Cea mai rezonabilă variantă ar fi aceea a unei demisii din partea lui Mihai Tudose ca urmare a unor solicitări multiple din rândul membrilor Comitetului Executiv. Aceasta ar fi varianta onorabilă pentru Tudose a unui exit ce i-ar putea asigura inclusiv un viitor fără griji în sânul PSD-ului pe model Grindeanu. Asta e pentru cunoscători. ", a spus Pieleanu. 

"Varianta mai rea e aceea a unui refuz din partea premierului Mihai Tudose, situație în care se va pune la vot ridicarea sprijinului politic pentru premier din partea Cex-ului. O primă consecință este aceea că urmează un val de demisii în rândul miniștrilor actualului Guvern PSD, în frunte cu doamna Olguța Vasilescu. Dânsa în niciun caz nu e de partea lui Tudose. Sigur nu va vota în favoarea domnului Tudose", a mai spus Pieleanu la Antena 3. 

×
Subiecte în articol: demisii mihai tudose
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close