Antena 3 CNN Actualitate Marius Pieleanu, despre decizia președintelui privind numirea celor doi miniștri: Probabil că zilele acestea va da un răspuns și eu sper să fie unul favorabil

Marius Pieleanu, despre decizia președintelui privind numirea celor doi miniștri: Probabil că zilele acestea va da un răspuns și eu sper să fie unul favorabil

Marius Pieleanu, despre decizia președintelui privind numirea celor doi miniștri: Probabil că zilele acestea va da un răspuns și eu sper să fie unul favorabil
03 Dec 2018   •   16:23

Sociologul Marius Pieleanu a comentat la Antena 3, printr-o intervenție telefonică, decizia președintelui de amâna numirea celor doi miniștri din Guvernul Dăncilă până după 1 Decembrie. De asemenea, acesta a mai vorbit și despre o posibilă sesizare la CCR în legătură cu un conflict juridic de natură constituţională. 

„Suntem deja la două zile după 1 decembrie. Putem fi și la 20 de zile după. Probabil că zilele acestea va da un răspuns și eu sper să fie unul favorabil pentru că ambele propuneri, în opinia mea, sunt corecte și adecvate timpului în care trăim”, a spus Marius Pieleanu. 

Marius Pieleanu a comentat declarațiile lui Tăriceanu, care a spus că coaliția de guvernare se gândește la o posibilă sesizare a CCR. 

„Așteaptă răspunsul. Eu sper că nu va fi un răspuns negativ. Dincolo de încercările unuia și a altuia de a decridibiliza în primul rând pe Mircea Drăghici, pe care puțini îl cunosc, însă eu spun că e o opțiune bună. Nu văd de ce președintele se mai cramponează de factorul timp. În plus, iată că începem să intrăm în hora aceasta a UE și ar fi bine să avem toată garnitura avizată și să ne apucăm de treabă, să nu ne facem de râs”. 

Citește și Tăriceanu, despre sesizarea CCR în legătură cu întârzierea numirii unor miniştri: „Cred că trebuie să existe un termen rezonabil”

×
Subiecte în articol: Marius Pieleanu Antena 3 interventie
Parteneri
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători
x close