Antena 3 CNN Actualitate Marius Pieleanu: Mă aşteptam la ieşirea lui Antonescu, trebuia să-şi înceapă campania pentru prezidenţiale

Marius Pieleanu: Mă aşteptam la ieşirea lui Antonescu, trebuia să-şi înceapă campania pentru prezidenţiale

Marius Pieleanu: Mă aşteptam la ieşirea lui Antonescu, trebuia să-şi înceapă campania pentru prezidenţiale
de M.T.    |    04 Oct 2013   •   20:16

Atacul lui Crin Antonescu la adresa lui Victor Ponta nu reprezintă o surpriză, deoarece liderul PNL trebuia să-şi înceapă campania electorală pentru alegerile prezidenţiale, consideră sociologul Marius Pieleanu.

„Mă aşteptam la ieşirea lui Crin Antonescu, pentru că ştiam că trebuie să-şi anunţe începerea campaniei electorale pentru funcţia de preşedinte”, a afrimat Pieleanu, în cadrul emisiunii "La ordinea zilei" de la Antena 3.

Cu toate acestea, sociologul este convins că USL nu se va destrăma, oferind şi o serie de argumente pentru acest lucru.

„Eu sunt optimist în ceea ce priveşte păstrarea alianţei USL până la alegerile din toamna anului viitor, pentru că, deşi pare o afirmaţie într-o limbă de lemn, numai împreună ei pot reuşi. Dacă vor candida separat, al treilea pion, cel de la Cotroceni, va decide următorul preşedinte”, a explicat Marius Pieleanu.

Acesta a adăugat că, de asemenea, „Victor Ponta nu poate guverna cu o majoritate parlamentară fragilă, de 52-53%. Cel mai puţin rău, este ca cele două partide să rămână împreună”.

Totodată, „PNL are nevoie de participarea la guvernare pentru a-şi asigura resura materială necesară campaniei electorale. PSD e un partid mai strângător, chiar dacă sunt în opoziţie, mai găsesc, pe colo, pe colo resurse. PNL-ul, nu”, a concluzionat Marius Pieleanu.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close