Antena 3 Actualitate Marius Pieleanu: „PSD dacă nu reușește să treacă în turul doi va intra într-o implozie pe care nu o va putea controla nimeni”

Marius Pieleanu: „PSD dacă nu reușește să treacă în turul doi va intra într-o implozie pe care nu o va putea controla nimeni”

10 Iul 2019   •   20:32
Marius Pieleanu: „PSD dacă nu reușește să treacă în turul doi va intra într-o implozie pe care nu o va putea controla nimeni”
Sursa foto: Sursă foto: Captură Antena 3

Sociologul Marius Pieleanu a declarat la ”Punctul de Întâlnire” că există șanse ca actuala conducere PSD să aleagă o altă persoană decât cea indicată pe primul loc în sondajele care măsoară popularitatea și intenția de vot a cetățenilor, candidat ce va fi ales de liderii social-democrați la Congresul PSD din 3 august. 

„Este posibil să îl aleagă pe cel de pe poziția numărul doi din sondaj, însă este absolut imposibil și ar fi o greșeală dacă ar da un nume care este situat pe alte poziții în sondaj. Ar fi o greșeală fatală. PSD dacă nu reușește să se ducă în turul doi, mi-e teamă că va intra într-o implozie pe care nu o va putea controla nimeni”, a precizat sociologul Pieleanu.

„Există o dificultate în identificarea celei mai bune soluții pentru care PSD  să-și asigure trecerea în turul doi. Sunt mai mulți prezidențiabili care și-au manifestat dorința. Printre ei se află și Șerban Nicolae, Gabriela Firea, Mihai Fifor, domnul Tăriceanu ca o posibilitate de alianță. PSD are avea ce să aleagă”, a adăugat Marius Pieleanu

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close