Antena 3 CNN Actualitate Marius Pieleanu: Să cumperi sute de hectare de pământ într-o ţară în care se moare de foame este sinucidere electorală

Marius Pieleanu: Să cumperi sute de hectare de pământ într-o ţară în care se moare de foame este sinucidere electorală

Marius Pieleanu: Să cumperi sute de hectare de pământ într-o ţară în care se moare de foame este sinucidere electorală
de M.T.    |    29 Noi 2013   •   20:06

Politicienii care cumpără sute de hectare de pământ, în condiţiile în care cea mai mare parte a ţăranilor români beneficiază doar de câteva pogoane de pământ, se sinucid electoral, consideră sociologul Marius Pieleanu.

„Mi se pare că, în condiţiile în care, în România, majoritatea ţăranilor au doar câteva pogoane de pământ, e o blasfemie ca tu, preşedintele României, să vii şi să cumperi câteva sute de hectare. Pe doamna Udrea am întrebat-o dacă e bine să cumpere 80 de hectare de pământ într-o ţară în care se moare de foame”, a spus Pieleanu, în cadrul emisiunii "La ordinea zilei", de la Antena 3.

„Să cumperi sute de hectare de pământ într-o ţară în care, repet, se moare de foame şi în care marea reîmproprietărire a însemnat câteva pogoane pentru fiecare român de la ţară este sinucidere electorală. Nu discut juridic, pentru că nu mă pricep, dar electoral şi politic spun că este o mare prostie”, a adăugat Marius Pieleanu.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close