Antena 3 CNN Actualitate MARŞUL CAVALERIEI: Peste 400 de militari americani, cu tancuri de la Constanţa la Braşov

MARŞUL CAVALERIEI: Peste 400 de militari americani, cu tancuri de la Constanţa la Braşov

MARŞUL CAVALERIEI: Peste 400 de militari americani, cu tancuri de la Constanţa la Braşov
de S.T.    |    13 Mai 2015   •   11:54

Peste 400 de militari americani din Batalionul 2 al Regimentului 2 Cavalerie al Armatei SUA au pornit în această dimineaţă în "Marşul Cavaleriei".

Militarii au plecat de la Mihail Kogălniceanu spre Braşov şi vor ajunge mâine la Cincu. Vehiculele militare vsunt împărţite în mai multe grupuri pentru a reduce pe cât posibil blocajele în trafic, pe parcursul traseului existând temporar unele restricţii de circulaţie.
   
Prima oprire va fi la Ploieşti unde va avea loc o ceremonie de bun venit.

"Marşul Cavaleriei" demonstrează legăturile temeinice dintre Statele Unite ale Americii şi România, puterea Alianţei Nord-Atlantice şi importanţa interoperabilităţii militare", susţin reprezentanţii Regimentului 2 Cavalerie al Armatei SUA din care fac parte cei 400 de militari americani.
   
Ministerul Apărării Naţionale a anunţat că, în perioada 15 mai - 6 iunie, 1.500 de militari din Canada, Marea Britanie, România şi SUA, cu aproximativ 200 de mijloace de luptă, vor participa la exerciţiul multinaţional de instruire prin simulare reală şi cu trageri de luptă "Sarmis 15", în garnizoana Braşov şi la Centrul de Instruire pentru Luptă al Forţelor Terestre din Cincu.

×
Subiecte în articol: militari americani Brașov
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close