Antena 3 CNN Actualitate Martor la crima din Ghimpați, scandal cu Poliția: "Arestat pentru că am stins femeia!"

Martor la crima din Ghimpați, scandal cu Poliția: "Arestat pentru că am stins femeia!"

Un tânăr din Giurgiu, martor la crima din Ghimpați și unul dintre cei care au stins incendiul, a fost imobilizat și pus la pământ de polițiști, după un scandal pe stradă.

Martor la crima din Ghimpați, scandal cu Poliția: "Arestat pentru că am stins femeia!"
de Alin Tarnovschi    |    05 Noi 2020   •   14:38

Totul s-a produs sâmbătă, 1 noiembrie 2020, în jurul orei 17.00, la nici 24 de ore de la descoperirea macabră de pe câmpul din Ghimpați, acolo unde o tânără a fost omorâtă, băgată într-o valiză și incendiată.

Unul dintre șoferii care au ajuns la locul crimei și au ajutat la stingerea flăcărilor a fost implicat într-un scandal uriaș cu Poliția, după ce prietena sa a fost trasă pe dreapta pentru depășirea vitezei.

"La data de 01.11.2020, în jurul orei 17:00, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza comunei Vitănești, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Alexandria au oprit pentru control un autoturism condus de către o femeie din comuna Toporu, județul Giurgiu, care depășise regimul legal de viteză.

Contravenienta a refuzat să ia la cunoștință procesul-verbal, solicitându-le agenților să îi permită să vizioneze înregistrarea.

În acel moment, din autoturismul în cauză au coborât doi bărbați care au adresat injurii polițiștilor, au provocat scandal și au aruncat cu pietre în direcția acestora, împiedicându-i să își exercite atribuțiile, motiv pentru care au fost încătușați și conduși la sediul Poliției Municipiului Alexandria, unde au fost identificați și sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 3.500 de lei", se arată într-o informare a Poliției.

Pe imagini se poate observa cum un polițist îl imobilizează pe tânăr, acesta fiind încătușat și pus la pământ. în tot acest timp, bărbatul se plânge că nu poate respira.

Un prieten al bărbatului filmează întreaga scenă și strigă către polițiști să îl lase în pace pe tânărul încătușat.

"Arestat pentru că am stins femeia! Uitați lume, Poliția Română!", a fost mesajul transmis de cel care filma și transmitea totul live pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Ghimpați Giurgiu
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close