Antena 3 CNN Actualitate Martor la accidentul lui Huidu: Cred că avea 140 km pe oră. Venea cu o viteză imensă

Martor la accidentul lui Huidu: Cred că avea 140 km pe oră. Venea cu o viteză imensă

Martor la accidentul lui Huidu: Cred că avea 140 km pe oră. Venea cu o viteză imensă
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    19 Oct 2011   •   20:55

Realizatorul TV Șerban Huidu ar fi avut o viteză de 140 km pe oră, în momentul producerii accidentului rutier de duminică – cel puțin asta susține un nou martor în acest caz. Declarația a fost făcută miercuri seara, la emisiunea Știrea zilei, de la Antena 3.

“Am văzut cum a intrat pe contrasens (Șerban Huidu – n.r.), a luat-o pe linia continuă cu o roată într-o parte, o roată într-o parte, a venit cu o viteză imensă, nu știu cât avea, dar cred că în jur de 140 de km pe oră. Loganul urca regulamentar de la Brașov înspre Predeal și (Huidu – n.r.) a intrat frontal direct în el. L-a izbit, l-a dat cu roțile în sus de două ori. Eu l-am întrebat ce-l doare (pe Huidu – n.r.) și mi-a zis că puțin pieptul”, ”, a spus o persoană care susține că a fost în zonă  la momentul producerii accidentului.

Ulterior, a mai povestiti martorul, Șerban Huidu l-a scos din mașină pe unul din copii, care era pe bancheta din spate a autoturismului, s-a uitat la mașina lui, s-a uitat la Logan și a plecat spre cantină.

 



×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close