Antena 3 CNN Actualitate Martoră a abuzului fizic la care a fost supusă Alexandra Stan: A lovit-o cu pumnii în cap, a târât-o şi a aruncat-o pe spaţiul verde

Martoră a abuzului fizic la care a fost supusă Alexandra Stan: A lovit-o cu pumnii în cap, a târât-o şi a aruncat-o pe spaţiul verde

21 Iun 2013   •   11:20

Alexandra Stan ar putea fi externată astăzi, după cinci zile de la bătaia cruntă primită de la impresarul ei. Cântăreaţa cere acum un ordin de restricţie impotriva lui Marcel Prodan, mai ales că este susţinută acum de o femeie care a văzut totul şi povesteşte pas cu pas momentele agresiunii.

Femeia a povestit scena desprinsă parcă din filme. Spune că a văzut maşina în care se aflău Alexandra Stan şi managerul ei care mergea haotic, iar cei doi se certau groaznic.

"A început să o lovească cu pumnii în cap şi, la un moment dat, s-a dat jos din maşină, a vrut să o dea afară. Ea a blocat uşile pe interior, el s-a întors înapoi, a deblocat uşile, a scos-o din maşină, a târât-o în pumni şi dând în ea a luat-o târâş, i-a luat şi geanta şi a aruncat-o pe spaţiul verde" spune femeia, citată de libertatea.ro.

Alexandra Stan se simte mai bine, dar îi este frică să îl reîntalnească pe managerul care a bătut-o. De aceea, va cere un ordin judecătoresc astfel încât Marcel Prodan să nu se poată apropia de ea.

Alexandra Stan a fost supusa şi unui examen tomograf pentru a vedea dacă bătaia încasată o va afecta pe viitor.

Daca analizele vor ieşi bine, Alexandra Stan va fi externată din spitalul din Medgidia.


×
Subiecte în articol: Alexandra Stan

News Hour with CNN

În cazul unui atac aerian, bucureștenii se află într-un real pericol | Situaţia buncărelor din România

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close