Antena 3 CNN Actualitate Martoră la accidentului lui Lucescu: El nu avea viteză. Tramvaiul l-a lovit, a ricoşat în mine şi s-a oprit în stâlp

Martoră la accidentului lui Lucescu: El nu avea viteză. Tramvaiul l-a lovit, a ricoşat în mine şi s-a oprit în stâlp

Martoră la accidentului lui Lucescu: El nu avea viteză. Tramvaiul l-a lovit, a ricoşat în mine şi s-a oprit în stâlp
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    06 Ian 2012   •   15:56

Martora şi, totodată, una dintre persoanele implicate în accidentul în care a fost rănit Mircea Lucescu povesteşte că antrenorul nu avea viteză şi a fost lovit de tramvai. Gabriela Husain conducea şi ea unul dintre autoturismele implicate în accident.

"Domnul Lucescu era pe linia de tramvai, nu mi-am imaginat că tramvaiul va intra în dânsul. Eu am încetinit ca să-i acord prioritate, să nu blocheze tramvaiul şi în secunda următoare tramvaiul l-a lovit, l-a învârtit pe şosea, l-a proiectat în mine, m-a şters un pic şi s-a oprit în stâlp", a povestit, la Antena 3, martora accidentului.

Aceasta mai spune că antrenorul Mircea Lucescu nu avea viteză în momentul producerii accidentului. 

"El nu avea viteză. (...) Eu l-am văzut pe Mircea Lucescu, era conştient, avea puţin sânge pe mâini, în dreapta mai era un domn lângă el în maşină, mi-a zis să sun la ambulanţă, am telefonat şi în câteva minute au venit pompierii, SMURD-ul", a adăugat Gabriela Husain.

Mircea Lucescu a fost rănit vineri într-un grav accident de circulaţie în Bucureşti. Antrenorul se afla la volanul maşinii sale în momentul accidentului. El a fost scos din maşină de echipele de descarcerare. Autoturismul lui Mircea Lucescu a intrat în coliziune cu un tramvai, pe bulevardul Vasile Milea din Capitală.




×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close