Antena 3 Actualitate Declarațiile martorilor de la tragedia din Onești. Ce a cerut atacatorul timp de 5 ore

Declarațiile martorilor de la tragedia din Onești. Ce a cerut atacatorul timp de 5 ore

de Georgiana Adam    |    02 Mar 2021   •   10:48
Declarațiile martorilor de la tragedia din Onești. Ce a cerut atacatorul timp de 5 ore

Antena 3 a prezentat mărturia unui tânăr care a fost martor la întreaga scenă șocantă de la Onești. Polițiștii nu au lucrat cu finețe, este de părere martorul, care a privit timp de 5 ore operațiunea forțelor de ordine.

”Am auzit cum a țipat foarte tare, așa că m-am repezit la geam. A țipat foarte tare înainte, a mai țipat o dată, cred că a zis că ”v-am zis că o sa fac asta dacă urcați pe scară!”

În majoritatea timpului, domnul a cerut să primească un document care să justifice faptul că a fost dat afară din casă acum 10 ani, așa am înțeles. 

Nu mi s-a părut că s-a lucrat cu finețe. Dacă domnul chiar a fost pe bune scos afară, legal, din casă, trebuiau să aibă un document, să i-l aducă, să îl verifice. Tot ce a cerut a fost asta, pentru 5 ore. Puteau să îi aducă și nu mai murea nimeni!”, povestește bărbatul. 

Iar locatarii care au fost vecini ani la rând cu Gheorghe Moroșan povestesc că acesta nu era un om violent. Însă spun că ar fi intrat în depresie odată cu pierderea apartamentului, din cauza unor datorii descoperite în gestiunea soției sale. 

”Nu era violent, era un om statornic! Dar el a intrat în depresie din cauza apartamentului! Când i s-a luat prin hotărâre judecătorească, s-a judecat câțiva ani buni. Am înțeles că soția ar fi lucrat în chimic, pe undeva pe platformă, și a lăsat niște datorii în gestiune. 

Erau doi negociatori jos acolo, la scară, el era pe balcon, cu un cuțit în mână. Cei sechestrați erau unul în stânga balconului, unul în dreapta, legați la mâini. 

Cerea o sumă de 30.000 de euro, să fie transferați într-un cont în Germania, fiicei dumnealui”, spune un fost vecin. 

El este criminalul din Onești! A amenințat în nenumărate rânduri că își va face dreptate cu arma

Gheorghe Moroșan, bărbatul în vârstă de 68 de ani din Onești, care i-a ucis pe cei doi muncitori care renovau apartamentul din care fusese evacuat, promite de mai mulți ani că se va răzbuna cu arma.

Bărbatul a amenințat, în mai multe rânduri, că își va face singur dreptate cu arma, după ce a fost evacuat din apartament. El a postat mai multe filmulețe pe rețelele sociale în care și-a povestit toate problemele. 

Într-un filmuleț postat pe Facebook, Gheorghe Moroșan spune că este nemulțumit de răspunsurile halucinante primite de la autorități. 

Nemulțumire bărbatului erau provocate de faptul că soția sa fusese găsită vinovată de un furt uriaș de la Combinatul Chimcomplex Borzești, care a dus la pierderea apartamentului cuplului. 

”Familia mea a fost amenințată cu armă de foc! Dacă nu se lămurește această situație, cu armă de foc voi face și eu dreptate! Să nu vă fie de glumă! Eu nu glumesc! Asta am vrut să vă spun! Dacă vreți, luați măsuri! Dacă nu, o să le luați mai târziu!”, spunea, la acel moment, Gheorghe Moroșan.

Filmulețul postat în 2018 este extrem de lung, iar bărbatul își povestește toate problemele aici, tot ce i s-a întâmplat pe parcursul a 20 de ani. 

Povestește că a depus plângeri, că nimeni nu l-a băgat în seamă, că soția sa ar fi fost acuzată pentru furtul a 8,3 miliarde de lei vechi, în bunuri, iar aceasta ar fi nevinovată.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close