Antena 3 CNN Actualitate Martorii audiaţi în cazul morţii baschetbalistului Hardy: Tănăsoaia este singurul care l-a lovit

Martorii audiaţi în cazul morţii baschetbalistului Hardy: Tănăsoaia este singurul care l-a lovit

Martorii audiaţi în cazul morţii baschetbalistului Hardy: Tănăsoaia este singurul care l-a lovit
Sursa foto: Foto: www.dailmail.co.uk
14 Oct 2011   •   16:07

Martorii audiaţi în cazul baschetbalistului american ucis în Giurgiu confirmă declaraţiile agresorului.

Ei spun că Ionuţ Tănăsoaia este singurul care l-a lovit pe sportiv.

Surse din cadrul IML, citate de ziarul Ring, spun că baschetbalistul nu avea şanse de supravieţuire din cauza rănilor foarte grave.

Baschetbalistul Chauncey Hardy nu a fost lovit de o singură persoană, susţin surse din poliţie. Se pare că în altercaţie au fost implicate mai multe persoane. Între timp, ancheta medicală a scos la iveală şi alte nereguli.  Din raport reiese ca cei doi medici care au fost de gardă nu au investigat şi monitorizat corect pacientul. Mai mult, deşi i s-a pus diagnostic de traumatism cerebral, iar tomograful din spital nu funcţiona, baschetbalistul nu a fost tranferat de urgenţă la alt spital.

Sportivul a murit duminică seară, la spitalul Bagdasar din Bucureşti, după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică a fost bătut într-un bar din Giurgiu. Ambasada Americii la Bucureşti şi Federatia Română de Baschet vor organiza vineri o ceremonie în memoria baschetbalistului Chauncey Hardy.

 


×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close