Antena 3 CNN Actualitate Mărturia cutremurătoare a fotbalistului Alan Ruschel, supraviețuitor al accidentului aviatic din Columbia

Mărturia cutremurătoare a fotbalistului Alan Ruschel, supraviețuitor al accidentului aviatic din Columbia

Mărturia cutremurătoare a fotbalistului Alan Ruschel, supraviețuitor al accidentului aviatic din Columbia
Sursa foto: foto: captura Youtube
08 Dec 2016   •   15:47

Mărturia cutremurătoare a fotbalistului Alan Ruschel, unul dintre cei trei fotbaliști care au supraviețuit accidentului aviatic din Columbia, a făcut deja mii de vizualizări pe rețelele sociale.

Dintre cei trei fotbaliști scăpați miraculos cu viață, Alan Ruschel se recuperează cel mai bine. Portarul Jackson Follmann va rămâne infirm pe viață, ambele picioare fiindu-i amputate, iar Helio Neto se zbate încă între viață și moarte, starea lui fiind cea mai complicată, scrie Libertatea.

Alan Ruschel se recuperează văzând cu ochii. El a făcut deja primii pași pe holurile spitalului San Vicente de Rionegro, din Medellin, unde e internat după teribilul accident din 29 noiembrie.

Fundașul stânga de la Chapecoense a suferit o intervenție chirurgicală la coloana vertebrală, dar recuperarea merge neașteptat de bine.

„Aş vrea să vă spun că mă recuperez foarte bine şi voi reveni curând în Brazilia pentru a-mi încheia recuperarea. Aş vrea să vă mulţumesc tuturor pentru sprijinul şi afecţiunea pe care le-am primit. Vă mulţumesc foarte mult!”, a fost mărturia cutremurătoare a fotbalistului Alan Ruschel.

Ruschel este singurul care și-ar mai putea relua activitatea de fotbalist. El ar putea fi primul brazilian care va fi externat și trimis înapoi în țara sa pentru continuarea recuperării.

În accidentul aviatic din Columbia și-au pierdut viața 71 de persoane, existând doar 6 supraviețuitori. Jucătorii de la Chapecoense decedați în teribilul accident aviatic au fost îngropați la sfârșitul săptămânii trecute. 

×
Subiecte în articol: Chapecoense
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close