Antena 3 CNN Actualitate Mărturia cutremurătoare a unei mame din Oradea: „Eu ştiu cum e să-ți moară copilul”

Mărturia cutremurătoare a unei mame din Oradea: „Eu ştiu cum e să-ți moară copilul”

Mărturia cutremurătoare a unei mame din Oradea: „Eu ştiu cum e să-ți moară copilul”
01 Noi 2015   •   23:21

O mamă din Oradea  şi-a pierut fetiţa în urmă cu 13 ani în Maternitatea din Oradea, locul înfiorător unde gândacii se plimbau peste copiii prematuri aflaţi în incubatoare, iar medicul era interesat de locul de muncă al soţului. Au trecut 13 ani de când micuţa Angela a murit, fără să se fi făcut lumină în acest caz. Rândurile scrie de mama copilei sunt cutremurătoare, scrie Vocea Transilvaniei.

“N-am făcut niciodată public până acum ce mi s-a întâmplat în 2002. N-aș fi făcut publică niciodată o tragedie personală în care a fost implicată familia mea, dacă nu aș intui modul în care se va mușamaliza tragedia de la clubul Colectiv din București. Sau cel puțin, vor încerca să scoată vinovați morții, paznici de la intrare sau chiar părinții copiilor. Așa mi s-a întâmplat mie.

În 2002, pe 21 martie am născut o fetiță, pe care mărturisesc sincer, n-am dorit-o. Aveam destule pe cap, serviciu solicitant, trei copii, o mamă după un atac cerebral cu piciorul amputat aproape din șold, un tată țintuit la pat cu scleroză în plăci, așa că e de înțeles că nu aveam în plan al patrulea copil.

Copila s-a născut prematur, însă a primit nota 8/9, era sănătoasă, mică dar sănătoasă. Am numit-o Angela pentru că s-a născut pe 21 ca și mine, cu diferența că eu m-am născut în 21 noiembrie și ea în martie. Am numit-o după mine pentru că am simțit-o luptătoare așa cum am fost nevoită să fiu și eu toată viața", scrie mama din Oradea.

Continuarea, pe Vocea Transilvaniei.

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close