Antena 3 CNN Actualitate Mărturia cutremurătoare a unei românce stabilite în Italia cu privire la Gheorghe Dincă: „Le bătea acolo în mijlocul străzii”

Mărturia cutremurătoare a unei românce stabilite în Italia cu privire la Gheorghe Dincă: „Le bătea acolo în mijlocul străzii”

Mărturia cutremurătoare a unei românce stabilite în Italia cu privire la Gheorghe Dincă: „Le bătea acolo în mijlocul străzii”
31 Iul 2019   •   09:03

O româncă stabilită în Italia a făcut mărturisiri cutremurătoare cu privire la Gheorghe Dincă, bărbatul care a luat la ocazie două adolescente din Caracal, apoi le-a ucis.

Acesta a locuit o perioadă în Italia, iar potrivit femeii, bărbatul ar fi făcut parte dintr-o grupare periculoasă ce promitea fetelor din România locuri de muncă, după care acestea erau obligate să se prostitueze.

„- În general veneau fetele pentru un loc de muncă, că așa le promiteau. 
- Și Dincă, ăsta, făcea și el parte din anturaj, adică facea același lucru și el?(....) Fetele când le vedeau pe persoanele astea fugeau, adică se îndepărtau, că e mai bine să eviți decât... Le bătea acolo în mijlocul străzii”, a povestit românca pentru DIGI 24.

Citește întreaga știre aici

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă Caracal
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close