Antena 3 CNN Actualitate Mărturia emoționantă a unui polițist rutier: "Cel mai greu moment? Când dai vestea că cel drag nu mai e. Te încarci cu durerea lor"

Mărturia emoționantă a unui polițist rutier: "Cel mai greu moment? Când dai vestea că cel drag nu mai e. Te încarci cu durerea lor"

În fiecare an, în a treia duminică a lunii noiembrie, sunt comemorate victimele accidentelor, prilej cu care poliţiştii din Neamţ au publicat fragmente din jurnalul unui poliţist rutier.

Mărturia emoționantă a unui polițist rutier: "Cel mai greu moment? Când dai vestea că cel drag nu mai e. Te încarci cu durerea lor"
Sursa foto: Hepta/ Mediafax Foto / Eduard Vinatoru
de Mia Lungu    |    22 Noi 2021   •   23:05

Un poliţist rutier destăinuie trăirile din timpul şi de după cercetările unor accidente grave, precum cel din luna mai a acestui an, petrecut la Tarcău, când două persoane au murit strivite într-un microbuz

Accidentul s-a petrecut chiar când microbuzul trecea pe sub un pod de cale ferată de pe care a căzut o grindă metalică smulsă de un excavator tractat pe un trailer, potrivit Adevarul.ro.   

 "Ziua de 11 mai 2021, a început la fel ca fiecare zi. Trezit dimineaţa, fuga către muncă şi o rugăciune făcută în gând pentru o zi normală. În general toată lumea încearcă să iasă din tipare, dar eu îmi doresc foarte mult ca zilele de muncă să fie normale.

Ora 10.00 a fost cea care ne-a adus unele dintre cele mai triste scenarii din anul în curs", mărturiseşte polițistul, conform unui comunicat al Poliţiei Neamţ.  

El își continuă destăinuirile, arătând că a asistat la multe evenimente grave și că a văzut imagini care i-au rămas întipărite în minte şi pe care le retrăieşte uneori.

 "Cioburi, fum, ţipete şi durere... Care este cel mai greu moment din viaţa de poliţist rutier? Momentul în care trebuie să dai de veste rudelor sau celor apropiaţi despre faptul că cel drag nu mai este. Ne încărcăm cu durerea celor din jur.

De fiecare dată când ajung acasă după o zi fără un eveniment rutier cu victime îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru faptul că mi-a ascultat rugăciunile. Aveţi grijă de voi şi oferiţi-ne zile normale!", încheie poliţistul. 

"Am ales să aducem un omagiu victimelor evenimentului din data de 11 mai 2021, produs în localitatea Tarcău, o lumânare şi un pios omagiu, atât lor cât şi celorlalte 35 de victime. Ia-ţi şi tu un moment de reculegere şi preţuieşte viaţa, este unică!“, se mai arată în comunicatul Poliţiei Neamţ.

 

×
Subiecte în articol: polițist rutier mărturia Neamţ
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close