Antena 3 CNN Actualitate "Iub, vino! M-a luat primarul..." | Mărturia fetei de 17 ani căreia edilul din Teleorman i-a făcut avansuri indecente | Iubitul ei a sunat la 112

"Iub, vino! M-a luat primarul..." | Mărturia fetei de 17 ani căreia edilul din Teleorman i-a făcut avansuri indecente | Iubitul ei a sunat la 112

Adolescenta, în vârstă de 17 ani, căreia primarul comunei Botoroaga, Mihail Cojocaru, i-a făcut avansuri indecente rupe tăcerea. Mai mult, aceasta i-a cerut ajutor iubitului ei care în momentul în care a aflat de situaţie a sunat la 112. Rudele fetei sunt revoltate şi cer dreptate.

de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Sep 2023   •   22:02

O tânără, în vârstă de 17 ani, a trăit clipe de groază atunci când primarul comunei Botoroaga, Mihail Cojocaru, a început să îi facă avansuri indecente chiar în Primărie.

Tânăra se afla în vizită la rude, iar la un moment dat a început să primească mesaje de la primar pe WhatsApp care cerea insistent să se intâlnească cu ea. Fata l-a refuzat de fiecare dată, însă zilele trecute a fost abordată de el pe stradă. 

Era 19:20 când fata se îndrepta spre parcul din comună. Inițial edilul i-a spus că o va duce cu maşina în parc, însă după ce a urcat în maşină bărbatul a început să-i facă avansuri şi să-i spună că întâi ar trebui să treacă pe la primărie că are ceva să îi dea. 

Ajunsă la sediul primăriei, fata a fost forțată să intre în instituție împotriva voinței ei. Mai mult, a atins-o pe picior, a luat-o în brațe și chiar a încercat să o sărute. Asta spune şi iubitul fetei care a primit un mesaj de la ea să vină să o ia.

"Domnul primar a plecat din PECO și s-a luat cu mașina după ea. S-a oprit în dreptul ei și a insistat de trei-patru ori ca să urce în mașină.

Primarul i-a spus că mai întâi face o oprire până la Primărie ca să vorbească ceva cu ea. Ea nu a vrut să intre în primărie și el a luat-o de încheieturi, a tras-o spre el şi a încercat s-o sărute. Ea l-a împins cu piciorul în față și n-a putut. A luat-o de umeri, a tras-o spre dumnealui să o pupe și acolo n-a mai putut să facă nimic, doar a întors capul, a pupat-o pe obraz pe partea dreaptă și după partea stângă.

A întrebat-o câţi ani are, cum este, dacă a mai făcut dragoste cu persoane mai în vârstă, dacă ştie cum este", a povestit iubitul fetei.

De cealaltă parte, fata spune că primarul a insistat să-i dea şi bani pe motiv că vine weekendul şi ar fi bine să aibe şi ea ceva de cheltuială. 

"Mi-a spus că sunt frumoasă, că nu știu ce. Eu acum te privesc ca pe fata mea, cum ar veni. Eu m-am ridicat, eram pe canapea în birou la el, m-am ridicat să plec, ghiozdanul era la el în mașină și mi-a spus că vine weekend-ul să ai și tu niște bani în buzunar și să-mi dea niște bani, două milioane mi-a băgat în buzunarul de la spate. Eu i-am pus pe birou, i-a luat și i-a băgat la loc", a spus fata.

Văzând că primarul nu renunţă, fata a luat decizia să-i ceară ajutor iubitului ei.

"Iub, vino la Botoroaga. M-a luat primarul... Vrea să mă pupe...", este mesajul trimis de tânără iubitului ei.

Imediat tânărul a luat decizia de a suna la 112, apoi a mers la primar ca să îi ceară socoteală. Acolo, în loc de explicații a primit o serie de amenințări.

"Mi-a spus direct că dacă prietena mea depune plângere o să mă amendeze. Era ora 19:20 seara adică Primăria trebuia să fie închisă", a mai spus iubitul fetei.

Primarul nu este la prima abatere de acest gen

"Şi el mi-a spus la un moment dat de toate fetele pe care le-a întâlnit pe stradă și au avut nevoie să le ducă undeva.

Mi-a spus că el le-a luat cu mașina și eu l-am întrebat de ce nu ia şi băieții. A avut un moment de liniște, după care mi-a spus: hai, mă, Sorine, că doar suntem bărbați și naiba", a mai povestit iubitul fetei. 

Potrivit localnicilor, primarul, care este căsătorit şi are şi copii, ar avea des un asemenea comportament cu fetele din comună.

Una dintre ele a povestit cum edilul a luat-o cu mașina de pe stradă, spunând că o va duce la școală, însă a oprit în fața primăriei și a invitat-o înăuntru sub pretextul care să îi dea ceva pentru mama ei. 

O altă tânără a povestit cum s-a întâlnit din întâmplare pe stradă, cu primarul și a fost agresată sexual. Edilul era împreună cu fratele său când a abordat-o.

Rudele fetei sunt revoltate şi cer dreptate.

"Copilul meu când a venit acasă, seara, era schimbat. Avea semn pe picior. El m-a mințit pe mine la primărie că mi-a spus că i-a pus centura şi poate că a atins-o pe picior. Şi râdea. De ce râdeţi? Că vă simţiţi vinovat?", spune mama victimei, potrivit observatornews.ro

Primarul comunei Botoroaga, Mihail Cojocaru, săltat de mascaţi

Urmare plângerii depusă de fată, primarul comunei Botoroaga, Mihail Cojocaru, a fost săltat de mascați, iar după mai multe ore de audieri acesta a fost reţinut.

Mai mult, organizația județeană PNL Teleorman a cerut excluderea sa din partid.

Mihail Cojocaru este de 21 de ani, edil al comunei Botoroaga și, cu toate că, potrivit propriilor declarații, în 2024 nu va mai candida la primărie, surse din cadrul partidului al cărui membru marcant a fost, și anume PNL Teleorman, susțin că își dorește un mandat de deputat în Parlamentul României.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, într-un dosar deschis la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

×
Subiecte în articol: primar Teleorman tânără agresată
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close