Antena 3 CNN Actualitate Mărturia înfiorătoare a celei de-a treia victime a lui Gheorghe Dincă: „Se uita la un film de groază în timp ce mă viola”

Mărturia înfiorătoare a celei de-a treia victime a lui Gheorghe Dincă: „Se uita la un film de groază în timp ce mă viola”

Mărturia înfiorătoare a celei de-a treia victime a lui Gheorghe Dincă: „Se uita la un film de groază în timp ce mă viola”
Sursa foto: foto: captura Antena 3
14 Aug 2019   •   12:51

Marinela Bradosu, femeia de 49 de ani din Brâncoveni, o localitatea în proximitatea orașului  Caracal, a povestit anchetatorilor tot calvarul pe care l-a trăit în locuința unde se presupune că Dincă le-ar fi ucis pe  adolescentele Alexandra şi Luiza. 

Marinela Bradosu a spus că nu a fost dusă în casa din faţă, cea cu etaj, ci într-o anexă, în spatele curţii. „M-a băgat într-o camera unde era un pat din fier. Lângă pat era o masă lungă pe care erau aşezate vreo 10 cuţite. Şi mai erau în cameră haine, multe haine, peste tot aruncate. Eu am încercat să ţip, plângeam. Dar a zis să tac dacă vreau să trăiesc, zicea că nu mă aude oricum nimeni. M-a dezbrăcat, mi-a zis să stau în genunchi şi să fac ce-mi zice. În timp ce mă viola, se uită la un film de groază. Avea un televizor în perete. Se auzeau nişte sunete groaznice, erau imagini cu oameni tăiaţi, numai sânge. Vă jur, în camera nemernicului ăstuia am văzut iadul”, a povestit femeia, potrivit Adevărul.

Citește Și DIICOT: Rămășițele din pădure confirmă o altă victimă în cazul Caracal. Oasele îi aparțin unei fete de 15-19 ani

Citește Și Marilena Bradosu a povestit cum l-a cunoscut pe Gheorghe Dincă și cum a ajuns să fie abuzată de monstrul din Caracal.


 

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă Caracal
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close