Antena 3 CNN Actualitate Mărturia tinerei gravide care a reclamat poliţiştii că au umilit-o: „Am leşinat în faţa secţiei, iar ei m-au luat la mişto”

Mărturia tinerei gravide care a reclamat poliţiştii că au umilit-o: „Am leşinat în faţa secţiei, iar ei m-au luat la mişto”

Mărturia tinerei gravide care a reclamat poliţiştii că au umilit-o: „Am leşinat în faţa secţiei, iar ei m-au luat la mişto”
28 Iul 2017   •   14:01

O tânără de 26 de ani a depus o plângere împotriva poliţiştilor care au oprit-o în trafic şi îi acuză că au umilit-o, în faţa postului de poliţie. Femeia, gravidă în luna a cincea, susţine că deşi i s-a făcut rău în timp ce poliţiştii o amendau, aceştia au luat-o la mişto. În final, ea a fost adusă la spital cu o ambulanţă.

Scene neobişnuite s-au petrecut în faţa postului de poliţie din Crişcior, judeţul Hunedoara. Roxana Lavinia Tudor, o tânără de 26 de ani, din localitate, însărcinată în luna a cincea, a fost oprită în trafic în timp ce se afla la volanul maşinii. Femeia susţine că a trecut prin momente cumplite, după ce, deşi i s-a făcut rău în faţa poliţiştilor, aceştia au ignorat-o şi chiar au umilit-o. În final, a relatat ea, a fost luată cu o ambulanţă şi trasportată la spital, după ce a avut un atac de panică. Roxana Lavinia a depus o plângere penală împotriva poliţiştilor.

Mai mult, pe adevarul.ro

×
Subiecte în articol: Hunedoara gravida plangere penala politisti
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close