Antena 3 CNN Actualitate Mărturia denunţătorului în cazul crimei din Berceni: "El s-ar fi dus să mute copilul din apartament"

Mărturia denunţătorului în cazul crimei din Berceni: "El s-ar fi dus să mute copilul din apartament"

Mărturia denunțătorului în cazul crimei din Berceni, a omului care a filmat-o pe mama fetiței şi care vorbeşte şi despre concubinul femeii, a fost prezentată miercuri la Antena 3 CNN.

de Georgiana Adam    |    07 Iun 2023   •   11:42

Omul povesteşte despre momentul în care cei doi au ajuns în Spania pentru a se angaja şi trebuiau să fie fotografiați. 

"La ferma unde lucrăm când ne face contractele, ne face poze. Trebuie să semnăm în fiecare zi, semnăm pe poza noastră. El atunci iar s-a panicat când ne-a făcut poze, că nu știa pentru ce ne face poze. Ați înțeles? 

Prima zi n-a venit la muncă, că-l doare stomacul, că nu știu ce, probabil că nu știa. Aștepta să vină ea de la muncă să întrebe de ce ne-a făcut poze, pentru ce? 

Pe 7 mai, el era plecat spre România, am înţeles de la ea că a ajuns în România, şi aşa e, a plecat pe 7, el pe 10 era în apartament.

Denunţător în cazul crimei din Berceni: "El s-a panicat când ne-a făcut poze. Prima zi n-a venit la muncă"

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

După aceea, am auzit de la ea că el nu a stat decât noaptea de 10, pe 11 a plecat spre Olanda.

Am înțeles tot la fel, de la ea, că ar s-ar fi dus, aşa bănuieşte ea, acum nu știu dacă acesta era planul, s-ar fi dus să o mute din apartament, dar fiind copilul prea mult în putrefacție n-a mai putut s-o mai mute", a spus denunţătorul la Antena 3 CNN.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti s-a sesizat din oficiu şi a început urmărirea penală cu privire la infracţiunea de omor. 

Zilele trecute, un trup fără viață a fost găsit de proprietarul unui apartament pe care l-a închiriat în urma cu trei luni.

Pentru că femeia care a închiriat locuința nu mai răspundea la telefon, proprietarul a fost nevoit să vină din Spania, acolo unde locuia, și sa găsească în locuință cadavrul care era într-o stare avansată de putrefacție.

Filmul tragediei din Berceni, unde o fată de 12 ani a fost găsită moartă în lada de la pat

Au fost prelevate probe de la fața locului timp de zeci de ore, iar apartamentul a fost sigilat.

17 aprilie - Bunica fetiţei discută pe WhatsApp pentru ultima dată cu mama copilei şi stabilesc să se întâlnească pe 21 aprilie

21 aprilie - Ana Maria şi mama ei nu ajung la întâlnirea cu bunica, aceasta încearcă să le contacteze, fără succes

5 mai - Tatăl biologic al fetiţei reclamă dispariţia ei la Secţia 24 Poliţie Bucureşti, de acolo este îndrumat către Poliţia Capitalei

3 iunie - Proprietarul apartamentului descoperă cadavrul fetiţei sub canapea

4 iunie - Anchetatorii recoltează probe ADN de la tatăl fetiţei şi de la bunica ei

6 iunie - Probele ADN confirmă că trupul neînsufleţit găsit în canapea este al fetiţei de 12 ani.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close