Antena 3 CNN Actualitate Mărturia femeii peste care mascații au intrat din greșeală: Mama și fiica au sărit plângând peste cățelul pus la pământ ca să nu-l împuște

Mărturia femeii peste care mascații au intrat din greșeală: Mama și fiica au sărit plângând peste cățelul pus la pământ ca să nu-l împuște

O femeie și fiica sa au fost trezite din somn, miercuri dimineața, de mascații care au descins din greșeală la altă adresă. Femeia care abia îți pierduse soțul cu câteva săptămâni în urmă este și acum în stare de șoc.

Mărturia femeii peste care mascații au intrat din greșeală: Mama și fiica au sărit plângând peste cățelul pus la pământ ca să nu-l împuște
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    03 Mar 2021   •   22:32

Soțul femeii, în vârstă de  59 ani, angajat în corpul de control al ministerului mediului, s-a infectat cu COVID-19 în decembrie. A fost internat la Institutul Marius Nasta iar la scurt timp rezultatul testelor l-au declarat vindecat. Deși se credea scăpat, plămânii bărbatului au rămas foarte afectați, era dependent de oxigen și, din nefericire, starea lui s-a agravat din nou iar pe 23 ianuarie a murit.

Femeia spune acum că descinderile de miercuri dimineață au fost la propriu bomboană de pe colivă, pentru că soțul ei a murit cu doar 5 săptămâni în urmă! 

Această a declarat că mascații i-au pus pușca în piept. Au spus că împușcă și câinele, astfel că femeia și fiica ei, rămase singure după moartea soțului, au sărit plângând peste cățelul pus la pământ ca să nu-l împuște agenții. 

Când și-au dat seama că au greșit adresa, polițiștii au plecat pur și simplu spunând că au o misiune de îndeplinit și să nu îi obstrucționeze. Aceștia au refuzat în repetate rânduri să se legitimeze.

 “Aceste bestii, aceste brute plătite din banii noștri că ei să vină să ne distrugă viețile, să ne pună arma în piept“

Femeia a sunat la 112 că să reclame ceea ce i s-a întâmplat iar primul operator pur și simplu i-a închis telefonul. A sunat din nou, iar când a cerut să i se comunice numele celui care a răspuns prima dată i s-a spus zeflemitor “veți afla dumneavoastră”.

Femeia a arătat jurnaliștilor Antena 3 vânătăile de pe mâini dar și semnele lăsate de mascați pe poarta casei, acolo unde au bătut cu patul puștii înainte să descindă în locuința.

 “Aceste bestii, aceste brute plătite din banii noștri că ei să vină să ne distrugă viețile, să ne pună armă în piept. Sunt plătiți din banii noștri SĂ NE APERE, nu să comită abuzuri. Familia trecea deja printr-o tragedie, ESTE IMPOSIBIL ce se întâmplă!”, spune femeia, încă în stare de șoc.

Mascaţii, descindere în forţă la o adresă greşită. Mamă şi fiică bruscate şi ameninţate cu arma

Miercuri dimineaţă la ora 05:00 mascaţii au descins la o adresă greşită din Clinceni, judeţul Ilfov. O femeie şi fiica sa au fost trezite din somn, bruscate, imobilizate de oamenii legii şi ameninţate cu arma. După ce au realizat că au greşit adresa mascaţii au plecat pur şi simplu fără să îi dea femeii nicio explicaţie.

Alamată de scandalul din jur, o vecină a filmat totul.

În imagini se observă cum femeia cere explicaţii de la mascaţi. În timp ce ea le solicită un proces verbal de urgenţă, mascaţii se grăbesc să urce în maşină pentru a pleca, probabil, spre locaţia corectă pentru care aveau mandat.

×
Subiecte în articol: mascati amenintat
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close