Antena 3 CNN Actualitate Mărturia exclusivă a fostului ofiţer DGPI, care se ocupă cu paza fraţilor Tate: "Le era teamă că cineva ar putea să le facă rău"

Mărturia exclusivă a fostului ofiţer DGPI, care se ocupă cu paza fraţilor Tate: "Le era teamă că cineva ar putea să le facă rău"

Fostul ofiţer DGPI, Bogdan Stancu, care se ocupă cu paza fraţilor Tate, a declarat, pentru Antena 3 CNN, că cei doi milionari sunt înconjuraţi de oameni cu pregătire militară, deoarece siguranţa este extrem de importantă pentru ei.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Ian 2023   •   13:59

Fostul ofiţer DGPI, care le-a asigurat paza fraţilor Tate, a mărturisit, la Antena 3 CNN, că cei doi bărbaţi se temeau pentru viaţa lor şi erau înconjuraţi permanent de oameni cu pregătire militară.

"Eu am ajuns la ei în urmă cu aproximativ doi ani. Le-am securizat casa, m-am ocupat de tot ce ţine de sistemele de securitate.

Ulterior, m-au întrebat dacă pot să-i ajut în legătură cu siguranţa lor, deoarece le era teamă că cineva ar putea să le facă rău.

Le-am spus că pot să-i ajut. Aveau nevoie de noi să-i ducem în siguranţă.

Şoferii pe care i-am angajat aveau anumite calităţi, nu erau oameni obişnuiţi, ci erau persoane care aveau pregătire militară", a declarat Bogdan Stancu, fost ofiţer DGPI, la Antena 3 CNN.

Potrivit fostului ofiţer DGPI, poliţiştii i-au percheziţionat cele două locuinţe pe care le are în proprietate, fiind implicat, în acest caz, în calitate de martor.

"Poliţiştii au făcut percheziţii în ambele locuinţe pe care le deţin. Mi-au luat telefonul, l-au sigilat şi va fi deschis în prezenţa mea, deoarece, repet, am o calitate de martor, nu de suspect", a încheiat fostul ofiţer DGPI.

×
Subiecte în articol: frații Tate fost ofiter DGPI paza
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close