Antena 3 CNN Actualitate Mărturie îngrozitoare despre copilele violate din Iaşi. Ştia tot satul că fetiţele erau abuzate

Mărturie îngrozitoare despre copilele violate din Iaşi. Ştia tot satul că fetiţele erau abuzate

Mărturie îngrozitoare despre copilele violate din Iaşi. Ştia tot satul că fetiţele erau abuzate
Sursa foto: Foto: Agerpres
30 Iul 2015   •   17:20

Mama celor două fetiţe abuzate din Iaşi ştia că fetiţele sunt supuse agresiunilor sexuale, a declarat secretara Primăriei din satul Ţigăneşti. Mărturia şocantă a femeii a fost difuzată în emisiunea 100 de Minute de la Antena 3.

"Ştia că fetiţele sunt supuse agresiunii, dar îi convenea probabil că aducea un ban sau aducea fetiţelor mâncare", a declarat secretara Primăriei.

Detaliile dosarului fetiţelor violate de pedofilul de 67 de ani sunt absolut cutremurătoare. Surorile de 5 şi 6 ani au fost molestate nu o dată, ci de vreo 10 ori.

Primar: Am aflat acum două luni despre fetiţele violate şi am anunţat autorităţile

Amănuntele date de fetiţe în faţa procurorilor sunt şocante şi greu de citit. Vă spunem doar atât: copilele de doar 5 şi 6 ani au putut să recunoască un prezervativ şi să descrie cum l-a folosit nenea Ion, care le chemase să se uite la Scooby Doo şi să le dea bomboane.

Cele două surori provin dintr-o familie cu 8 copii, tatăl este plecat la muncă în străinătate şi surse din localitatea în care trăiesc spun că tot satul ştia de vreun an de apucăturile bărbatului. Singura veste bună este că pedofilul a fost arestat.

Citiţi şi: "Asemenea crime trebuie pedepsite cu închisoare pe viaţă". Propunere pentru înăsprirea pedepselor pentru violatorii de copii

Citiţi şi: Caz şocant la Iaşi: Două fetiţe de 5 şi 6 ani, violate în mod repetat. Pedofilul a fost reţinut


×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close