Antena 3 CNN Actualitate Mărturia cutremurătoare a mamei tinerei însărcinate, ucisă de patron într-un magazin din București: ”Este o crimă din gelozie”

Mărturia cutremurătoare a mamei tinerei însărcinate, ucisă de patron într-un magazin din București: ”Este o crimă din gelozie”

Avem în exclusivitate mărturia mamei vânzătoarei care a fost ucisă de patronul magazinului unde lucra.

de Delia Bulgaru    |    11 Dec 2023   •   13:05

Mama tinerei susține că este vorba despre o crimă din gelozie și că bărbatul a dat afară toate angajatele sale pentru a rămâne singur cu femeia. Crima a avut loc în momentul în care aceasta i-a spus că vrea să plece în Italia pentru a naște.

Citește și: Altar cu flori și lumânări pentru femeia însărcinată, omorâtă de tatăl şefei sale, într-un magazin din Bucureşti

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”Sora mea și familia mea, toți cei apropiați, nu m-au lăsat să intru să o recunosc eu. Motivul este pentru a mă proteja pe mine de a nu o vedea. Fata mea, când a fost scoasă de la morgă, de la INML... Am început să țip, să plâng acolo, fiindcă fata mea nu mai era. Era jumate din ceea ce era.

Ea cântărea în jur de 70 de kg cu sarcina cu tot. Eu când am văzut când a ieșit acoperită, bineînțeles, nu știu dacă mai avea 40 de kg.

Sunt sigură că alți complici nu au fost. A fost el. A avut anumite propuneri pe care fata mea i le-a refuzat. Fata mea nu s-a dus la nicio garsonieră, la niciun apartament. Nu există așa ceva”, a mărturisit mama tinerei însărcinată, ucisă de patron.

Trupul neînsuflețit al tinerei a fost ridicat de familie în această dimineață și urmează să fie depus la o biserică, acolo unde va rămâne până marți, iar ulterior urmează să aibă loc înmormântarea.

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close