Antena 3 CNN Actualitate Mărturia patronului firmei care a făcut instalația electrică de la Matei Balș: ''Era în parametri normali''

Mărturia patronului firmei care a făcut instalația electrică de la Matei Balș: ''Era în parametri normali''

Avem declaraţia în exclusivitate a patronului firmei care a refăcut instalaţia electrică din pavilionul 5 al spitalului Matei Balş. Ciprian Neagu spune că lucrarea efectuată de firma sa respectă toate normale şi că cel mai probabil, incendiul a pornit din cauza suprasolicităţii reţelei electrice.

Mărturia patronului firmei care a făcut instalația electrică de la Matei Balș: ''Era în parametri normali''
Sursa foto: Hepta
de Iulia Gorgorin    |    29 Ian 2021   •   12:10

Ciprian Neagu, patronul firmei care a făcut instalaţia electrică de la Matei Balș, a vorbit în exclusivitate la Antena 3 despre incendiul care a avut loc în această dimineaţă.

''Instalaţia electrică era în parametri normali''

Şi este în continuare. Utimele verificări nu sunt mai vechi de o lună de zile. Noi am recomandat tot timpul, să nu se folosească prelungitoare şi alte chestii improvizate, atât.

Nu sunt conforme, deci normativul nu permite. Au zis numai că erau probleme cu căldura, cu agentul termic. Tot timpul. În iarna asta au fost probleme. Nu este recomandat să se folosească niciun fel de aparataj, în afara aparatajului medical. Nici în saloane, nicăieri, în nicio instituţie, decât echipamentele necesare funcţionării, atât.

Noi aşteptăm. Dacă sunt probleme, ne sesizează cineva, dar nu ne-a sesizat nimeni. Nu au fost probleme. Instalaţiile sunt ok.  

''În iarna asta au fost probeme mari cu încălzirea. Nu poţi să ţii pacienţii în frig''

Nu ştiu exact ce temperatură e, dar bănuiesc că erau temperaturi mai mici decât normal. 

E posibil să fi luat foc aeroterma. Nu o suprasolicită. Este un consumator mediu, spus Ciprian Neagu, patronul firmei care a făcut instalaţia electrică de la Matei Balș.

Bilanțul morților în incendiu crește la 5. Trupul carbonizat al unei persoane a fost descoperit cu câteva momente în urmă. Situția a fost atât de gravă, încât pacientul nu a fost identificat în primă fază. 

×
Subiecte în articol: instalatie incendiu matei balș
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close