Antena 3 CNN Actualitate Mărturia poliţistului care l-a încătuşat pe tatăl ucigaş din Roman: "Aşa ceva nu am văzut până acum, mama copiilor era plină de sânge, plângea, era disperată

Mărturia poliţistului care l-a încătuşat pe tatăl ucigaş din Roman: "Aşa ceva nu am văzut până acum, mama copiilor era plină de sânge, plângea, era disperată

Unul dintre poliţiştii care au intervenit la cazul din Roman, acolo unde un tată şi-a înjunghiat gemenele, a povestit joi, în exclusivitate la Antena 3, că i-au rămas în minte vorbele mamei copilelor care striga că soţul i-a ucis copiii.

Mărturia poliţistului care l-a încătuşat pe tatăl ucigaş din Roman: "Aşa ceva nu am văzut până acum, mama copiilor era plină de sânge, plângea, era disperată
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    11 Noi 2021   •   10:10

Prima reacția a mamei din Roman a fost povestită, la Antena 3, de polițistul care a spart ușa locuinței în care a avut loc crima.

În urma atacului, una dintre copilele de nici trei luni a murit, iar cealaltă se află între viață și moarte. 

Unul dintre poliţiştii care au intervenit la cazul din Roman, acolo unde un tată şi-a înjunghiat gemenele, a povestit, la Antena 3, cum a decurs intervenţia, precizând că nu a mai văzut aşa ceva până acum.

Săptămâna trecută, un tată din Roman şi-a înjunghiat gemenele, una dintre copile murind în urma actelor de violenţă.

Unul dintre poliţiştii care l-au încătuşat pe tatăl ucigaş spune că eroul ar fi un vecin care a ajutat la spargerea uşii.

"Ni s-a comunicat că trebuie să mergem acolo.

Am găsit-o pe mama copiilor plină de sânge în faţa blocului, plângea, era disperată, ne cerea ajutorul.

A venit un vecin cu un dispozitiv metalic, am reuşit să spargem uşa şi să intrăm în apartament.

Când am intrat în casă, agresorul stătea în mijlocul casei, plin de sânge, l-am încătuşat şi l-am dus în sediul Poliţiei.

Mi-au rămas în minte vorbele mamei care spunea "Mi-a omorât copilul, ce ai făcut, nenorocitule?".

În final, am înţeles că una dintre copile a decedat.

Pe acel vecin îl consider un erou, pentru că am reuşit să spargem uşa şi să intrăm în locuinţă. Celălalt copil trăieşte.

Tatăl gemenelor nu zicea nimic, tăcea şi tremura.

Nu s-a împotrivit tatăl, l-am încătuşat şi l-am dus la sediul Poliţiei Roman.

Şi jandarmii au ajutat la acordarea primului-ajutor.

Sunt poliţist, am fost trimis la multe evenimente tragie, dar aşa ceva nu am văzut până acum. În meseria asta vezi multe, te întâlneşti cu multe situaţii de acest gen", a spus poliţistul Ioan Cănărău.
 

×
Subiecte în articol: roman gemene Ioan Cănărău
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close