Antena 3 CNN Actualitate O nouă mărturie şocantă: "Am participat la un concert în Colectiv unde oamenii chiar se jucau cu focul"

O nouă mărturie şocantă: "Am participat la un concert în Colectiv unde oamenii chiar se jucau cu focul"

O nouă mărturie şocantă: "Am participat la un concert în Colectiv unde oamenii chiar se jucau cu focul"
Sursa foto: Foto: Facebook
de S.T.    |    03 Noi 2015   •   13:25

Apar noi mărturii şocante după cumplitul incendiu din clubul Colectiv. Tragedia a marcat mii de oameni, iar mulţi dintre ei au sentimente de revoltă şi de speranţă că lucrurile se vor schimba în bine.

"Ştiu că cineva acolo sus mă iubește. Anul trecut am participat la un concert în Colectiv unde oamenii chiar se jucau cu focul", a scris o tânără pe pagina personală de Facebook.

"Milioane de lacrimi de la mii de oameni. Ca și cele ale victimelor dezastrului lacrimile scurse pentru ei sunt lacrimi de sânge. De data asta sângele vine din sufletul celor rămași martori la ceea ce se întâmplă. Sunt oameni dintre noi, oameni care au ales să-și petreacă seara în același fel în care am fi ales oricare. Sunt oameni legați de presă și iubitori de muzică rock, cu atât mai mult mă simt legată de ei. Mă bucur că am făcut alegerea să nu merg la concertul gratuit susținut în clubul Colectiv. De vineri seara cred mai mult în puterea destinului. Ştiu că cineva acolo sus mă iubește. Anul trecut am participat la un concert în Colectiv unde oamenii chiar se jucau cu focul. M-am împrietenit cu fata care făcea showul pirotehnic. Am stat câteva minute de vorbă în baie apoi am mers cu ea lângă scenă . Părea spectaculos, era din staff-ul celor de la GOD. Am stat aproape de scenă până când a terminat de scuipat flăcări. Abia acum am realizat ce noroc am avut cei prezenți acolo în acea noapte. Habar nu aveam cât de inflamabil era materialul în care era învelit stâlpul de care mă sprijineam. Acum îi vad pe cei în locul cărora puteam să fiu, în poze pe de facebook sau la tv. Văd jurnaliști cu lacrimi în ochi ce se chinuie să facă un stand up decent. Evită să privească în obiectiv încercând să își ferească trăirile de cameră. Felicitări celor ce s-au mobilizat și care încearcă acum să schimbe cursul vieții unor oameni, salvându-i pe alții. Felicitări pompierilor, medicilor, asistentelor, brancardierilor și tuturor celor ce au ridicat măcar un deget pentru salvarea acestor oameni. Felicitări celor ce au venit ieri și azi în față clădirii la parterul căreia cândva a fost Club Colectiv, un club în care mulți ne-am pierdut nopțile și în care, din păcate, în ultima zi din viața clubului s-a curmat destinul a zeci de oameni", a scris Daiana Miclea.

Bilanţul tragediei de la clubul Colectiv se schimbă de la o oră la alta. Numărul celor decedaţi a ajuns la 32, iar în spitale mai sunt internate 134 de victime dintre care 88 în stare gravă.

În această dimineaţă, o tânără de 27 de ani care era internată la Spitalul Sf. Pantelimon a pierdut lupta cu viaţa.

×
Subiecte în articol: Club Colectiv tragedie Club Colectiv
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close