Antena 3 CNN Actualitate "Recunosc fapta şi nu o regret". Mărturia şocantă a patronului care şi-a ucis angajata însărcinată, într-un magazin din Bucureşti

"Recunosc fapta şi nu o regret". Mărturia şocantă a patronului care şi-a ucis angajata însărcinată, într-un magazin din Bucureşti

Avem mărturia exclusivă a patronului de magazin din Bucureşti, acuzat de uciderea tinerei vânzătoare, care era şi însărcinată. Acesta le-a declarat anchetatorilor că nu regretă ce a făcut şi că recunoaşte totul.

de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Feb 2024   •   15:00

Antena 3 CNN a decis să difuzeze mărturia pentru că există un interes public ridicat pentru acest caz.

În tot acest timp, familia victimei se teme că bărbatul arestat pentru crimă ar putea să scape de condamnare fiindcă ar putea simula o boală psihică.

"Eu recunosc... Recunosc fapta, sunt responsabil pentru ea, dar nu doresc să dau nicio declaraţie. Recunosc fapta, atât. Asta e singura declaraţie, recunosc fapta şi nu o regret. O recunosc şi nu o regret.

Nu mai insistaţi. Încep să am repulsie faţă de dumneavoastră, insistaţi prea mult de când am venit aici, mă pisaţi cu întrebări, v-am spus, rămâne între mine şi Dumnezeu, nu vă supăraţi, nu mai întrebaţi, vă rog frumos", este mărturia patronului care şi-a ucis angajata, o tânără de 23 de ani, care era însărcinată.

Crima îngrozitoare din Bucureşti a avut loc în luna decembrie 2023. Un bărbat în vârstă de 72 de ani a ucis-o fără nicio remuşcare pe tânăra însărcinată, în vârstă de 23 de ani, angajată la magazin.

"La data de 07.12.2023, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au pus în mișcare acțiunea penală împotriva unui inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

În baza mijloacelor de probă administrate, procurorii au reținut, în esență, următoarea situație de fapt.

În data de 07.12.2023, în intervalul orar 09.29 – 09.38, aflându-se în interiorul unui magazin alimentar din mun. București, sector 3, inculpatul, un barbat de 72 de ani, i-a aplicat victimei, angajată a magazinului, în vârstă de 23 de ani, mai multe lovituri de cuțit, provocându-i multiple plăgi înjunghiate în diferite zone ale corpului, iar prin folosirea unei drujbe i-a provocat mai multe plăgi tăiate în regiunea cervicală, acte de violență care au provocat decesul victimei", preciza, la vremea respectivă, Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

×
Subiecte în articol: patron femeie ucisă insarcinata
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close