Antena 3 CNN Actualitate Mărturii CUTREMURĂTOARE ale fratelui studentei moarte în accidentul aviatic. "A fost o EROINĂ"

Mărturii CUTREMURĂTOARE ale fratelui studentei moarte în accidentul aviatic. "A fost o EROINĂ"

Mărturii CUTREMURĂTOARE ale fratelui studentei moarte în accidentul aviatic. "A fost o EROINĂ"
de O.P.    |    22 Ian 2014   •   09:19

Familia Aureliei Ion a primit cea mai neagră veste. Au aflat de la televizor, că avionul în care se afla fiica lor, s-a prăbuşit undeva în munţi, şi nimeni nu reuşeşte să dea de ei.

"Dormeam, când m-a trezit mama ca să-mi spună să caut pe internet că a apărut la ştiri că avionul în care se afla sora mea s-a prăbuşit", a declarat fratele Aureliei.



"Din câte am înţeles, când s-a prăbuşit era inconştientă, dar am aflat mai multe păreri, variante. Toată lumea este de părere că s-ar fi putut interveni mai rapid, având în vedere că le-au trebuit aproximativ şase ore să caute. Sora mea putea face mai multe, dar nu a fost să fie. Nu vreau să caut un vinovat, faptul este consumat şi nu cred că se mai poate face ceva ca să îi aducă pe cei doi înapoi", a precizat băiatul.

"Sora mea este o eroină. Este un gest nobil ce fac medicii din ziua de azi , practic îşi riscă vieţile lor ca să salveze alte vieţi şi asta îi face nişte eroi pe toţi şi îmi pare rău că nu sunt apreciaţi la nivelul lor", a spus fratele studentei.


 

×
Subiecte în articol: Aurelia Ion
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close