Antena 3 CNN Actualitate Mărturii despre accidentul din Ungaria: „A fost un şoc foarte puternic”

Mărturii despre accidentul din Ungaria: „A fost un şoc foarte puternic”

Mărturii despre accidentul din Ungaria: „A fost un şoc foarte puternic”
de M.T.    |    30 Aug 2013   •   17:25

Şoferii microbuzului în care se aflau românii morţi şi răniţi în accidentul Ungaria au mărturisit la Antena 3 că şocul a fost atât de puternic încât pur şi simplu nu-şi amintesc decât cum maşina în care se aflau zbura prin aer.

Microbuzul  a fost lovit în plin, din spate, de un tir al cărui şofer se pare că a adormit la volan. În urma impactului au murit 3 oameni, iar alţi 18 sunt răniţi.

„Circulam spre centura Budapestei şi, la un moment dat s-a oprit traficul. Am oprit şi eu maşina şi am pus-o pe avarii. După câteva secunde, s-a auzit o bubuitură şi a apărut un tir mare cu număr de Bulgaria care ne-a izbit şi ne-am trezit în afara carosabilului”, a povestit Vasile Huruianu, şoferul care se afla la volan în momentul accidentului.

„Eu şi colegul meu aveam centurile puse, dar alte persoane au fost proiectate afară din microbuz. După impact au venit alte persoane şi am început să scoatem oamenii din maşină şi să-i întindem pe jos”, a mai spus Vasile Huruianu.

Marius Pintilie, şoferul de rezervă al microbuzului, a declarat că nu-şi mai aminteşte exact cât timp a stat microbuzul pe loc înainte de a fi lovit de tir: „Ne-am trezit aruncaţi de pe autostradă, loviţi din spate de un camion. A fost un şoc foarte puternic”.

×
Subiecte în articol: şoferi autostrada budapesta Ungaria accident
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close