Antena 3 CNN Actualitate Mărturii din infern. Felix Rache și toată familia lui, internați în spital: "Am simțit că nu pot respira"

Mărturii din infern. Felix Rache și toată familia lui, internați în spital: "Am simțit că nu pot respira"

Realizatorul Antena3 Felix Rache și soția sa Janina Nectara au povestit sincer cum s-au infectat cu Covid-19 și cum au fost cele 14 zile în care au fost internați la Institutul Matei Balș din Capitală.

Mărturii din infern. Felix Rache și toată familia lui, internați în spital: "Am simțit că nu pot respira"
de Cristina Tudorache    |    29 Iul 2020   •   21:41

”Nici noi nu știm cum ne-am infectat. Cert e că, dintr-o dată, am simțit o oboseală foarte preganantă, ca niciodată, care a durat cam două zile, dar nu mi s-a părut suspect pentru că învățam foarte mult și pierdeam nopțile. M-am gândit că e firesc. La un moment dat, am început să fac și febră, ușoară, ce-i drept. Am discutat cu Felix, care la rândul lui, s-a sfătuit cu doctorul Rafila și am mers să fac un test, care a ieșit pozitiv.

Cumva pentru mine e un paradox pentru că în ultima lună am stat mai mult în casă. Nu am fost nici la mare, nici la petreceri, nici la restaurante. Nu știu cum m-am infectat.”, a mărturisit Janina Nectara.

Mărturii emoționante. Jurnalist Antena3 și toată familia lui, infectați cu Covid-19. S-au internat cu fiul lor

Mărturii emoționante. Felix Rache și toată familia lui, infectați cu Covid-19. S-au internat cu fiul lor

După ce s-au testat toată familia jurnalistului Felix Rache a descoperit că era infectată. 

”A fost un lucru bun pentru că nu știm ce-am fi făcut cu copilul dacă nu ar fi fost pozitiv, cu cine l-am fi putut lăsa. Cunosc familii care au mers cu mic, cu mare în spital, chiar dacă copiii nu erai infectați pentru că nu aveau cu cine să-i lase”, a mai spus Janina.

Familia jurnalistului s-a internat imediat la Institutul Matei Balș, deși nu au avut simptome persistente la inceput.

Ei spun că nu au înțeles de ce au primit tratament, însă la scurt timp au înțeles după ce starea lor s-a agravat. ”Ne simțeam cât de cât ok, nu aveam simptome, dar în câteva zile am simțit că nu pot respira, copilul a făcut temperatură 40 de grade, două zile la rând și la examenul radiologic, deși eu dezoltase o ușoară tuse și Felix nu avea nimic, eu aveam plămânii curați, neafectați, iar Felix avea un început de pneumonie.”, a mai spus Janina.

 

×
Subiecte în articol: jurnalist antena3
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close