Antena 3 CNN Actualitate Mărturii incendiare la Comisia SRI. Ce spune fostul șef SPP despre dosarele instrumentate de SRI

Mărturii incendiare la Comisia SRI. Ce spune fostul șef SPP despre dosarele instrumentate de SRI

Mărturii incendiare la Comisia SRI. Ce spune fostul șef SPP despre dosarele instrumentate de SRI
09 Noi 2017   •   17:43

Claudiu Manda a făcut noi mărturii incendiare privind mai multe dosare instrumentate de SRI.

”Generalul Iliescu a declarat că în cazul Voicu, are probe că s-a solicitat arestarea domnului Voicu și că domnul Coldea i-ar fi transmis domnului Morar, șeful DNA, să îl aresteze pe domnul Voicu. Domnul Moar nu ar fi fost de acord cu acest lucru, iar dosarul ar fi ajuns la Kovesi, iar apoi la cei doi procurori care au instrumentat dosarul”, a declarat Claudiu Manda.

Generalul Iliescu ar mai fi spus că în martie 2014 a aflat informații privind planul de destructurare a PSD: care erau țintele și persoanele vizate. 

”Iliescu a făcut o referire și la cazul Belina, în care spunea că avea informații că se pregătește un dosar pe această temă.”, a mai declarat Claudiu Manda.

Noi informații aduse în atenție au fost legate de dosarele lui Dan Voiculescu, Olguţa Vasilescu şi Toni Greblă.

Generalul Iliescu susţine că SRI a fost implicat în elaborarea tuturor acestor dosare. 

”Elementul comun al acestor dosare este implicarea SRI în construirea lor. Au fost vizate persoane care erau incomode, se căuta căi de a fi scoase din zona de decizie politică, administrativă”, a afirmat Dumitru Iliescu în cadrul Comisiei SRI

×
Subiecte în articol: declaraţii comisia SRI
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close