Antena 3 CNN Actualitate Mărturii noi în cazul accidentului provocat de Huidu. Află când se va face lumină în acest caz

Mărturii noi în cazul accidentului provocat de Huidu. Află când se va face lumină în acest caz

Mărturii noi în cazul accidentului provocat de Huidu. Află când se va face lumină în acest caz
Sursa foto: Foto: Intact Images
02 Feb 2012   •   13:24

La sfârşitul lunii martie s-ar putea face lumină în cazul accidentului rutier produs de Şerban Huidu. Atunci se va finaliza expertiza criminalistică ce va stabili viteza cu care conducea realizatorul tv, în momentul impactului.

Specialiştii au făcut deja o simulare pe şosea a accidentului din octombrie în care şi-au pierdut viaţa trei oameni. Oficialii au vrut să afle viteza cu care conducea Şerban Huidu, dar şi viteza maşinii pe care a lovit-o. La audieri, Huidu le-a spus anchetorilor că maşina sa a derapat.

Datele măsurătorilor făcute de criminalişti, inclusiv cele legate de urmele de frânare vor fi folosite la simularea accidentului, pe calculator. Expertiza va fi adusă la cunoştinţa tuturor părţilor implicate, care pot cere o contraexpertiză, dacă nu sunt mulţumite de rezultat.

Anchetatorii vor dispune şi o expertiză medico-legală pentru a stabili dacă Huidu era apt să conducă maşina.

Soţia lui Şerban Huidu şi bona familiei, care se aflau şi ele în maşină, în momentul impactului ar fi trebuit să fie audiate săptămână trecută, dar discuţiile cu anchetatorii au fost amânate din cauza vremii.

Procurorii au descoperit doi martori noi, care se aflau într-o dubiţă, în spatele Loganului care a fost spulberat în impact.


×
Subiecte în articol: Serban Huidu accident rutier viteza ancheta
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close