Antena 3 CNN Actualitate Mărturii şocante ale afaceristului care urma să fie asasinat la comanda soţiei: "9 poliţişti sub acoperire m-au păzit. Purtam vestă antiglonţ"

Mărturii şocante ale afaceristului care urma să fie asasinat la comanda soţiei: "9 poliţişti sub acoperire m-au păzit. Purtam vestă antiglonţ"

Mărturii şocante ale afaceristului care urma să fie asasinat la comanda soţiei: "9 poliţişti sub acoperire m-au păzit. Purtam vestă antiglonţ"
de O.P.    |    01 Mar 2013   •   05:42

 Tiberiu Vădineanu, bărbatul care ar fi urmat să fie asasinat la comanda fostei sale soţii, se teme în continuare pentru viaţa lui. Acesta a făcut aseară primele dezvăluiri detaliate despre planul pe care l-au pus la cale fosta soţie şi concubinul ei, dar şi despre problemele pe care le-a avut în ultimii ani de căsnicie.

Răzbunarea pusă la cale de Liliana Vădineanu a început în luna februarie. Prima tentativă, în care un cetăţean albanez pe care l-a cunoscut în Germania ar fi urmat să-i ucidă soţul, a eşuat după ce acesta a fugit cu avansul de 2.500 de euro din cei 17.000 pe care ar fi urmat să-i primească dacă planul era dus la îndeplinire. Femeia s-a întors în România şi a plătit doi bătăuşi care până la urmă au decis să anunţe poliţiştii cărora le-au predat toate convorbirile pe care le-au avut cu Liliana Vădineanu.

Tiberiu Vădineanu: "Din acea convorbire reieşea faptul că ea are 17.000 de euro pentru a plăti un asasinat, respectiv pe mine. Mi-au spus exact ce au discutat cu ea şi mi-au spus: vezi că fosta ta soţie vrea să te omoare. În momentul în care cei de la IPJ şi-au dat seama că este un caz serios mi-au pus la dispoziţie 9 poliţişti sub acoperire care au lucrat în ture de câte 12 ore ........ m-au obligat să-mi pun vestă antiglonţ."

Bărbatul a răsuflat uşurat când fosta soţie şi amantul ei au fost reţinuţi. Însă nu pentru mult timp. Presupuşii asasini au fost eliberaţi.

Tiberiu Vădineanu: "Dacă doamna judecător consideră că ei sunt doi oameni care nu reprezintă un pericol public aş întreba-o dacă ar fi dânsa în locul meu tot aşa ar fi făcut? Ar fi dispus punerea lor în libertate?"

Mama femeii spune că cei doi nu aveau o relaţie foarte bună, însă nu s-ar fi aşteptat ca fiica ei să recurgă la un astfel de plan.

Omul de afaceri speră ca justitia să facă până la urmă dreptate şi să ia în considerare probele depuse de anchetatori la dosar.




×
Subiecte în articol: asasinat
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close