Antena 3 CNN Actualitate Mărturii șocante ale româncei care a supraviețuit atentatelor de la Bruxelles: „Mi-am văzut fetița peste cadavre. Era deasupra lor”

Mărturii șocante ale româncei care a supraviețuit atentatelor de la Bruxelles: „Mi-am văzut fetița peste cadavre. Era deasupra lor”

Mărturii șocante ale româncei care a supraviețuit atentatelor de la Bruxelles: „Mi-am văzut fetița peste cadavre. Era deasupra lor”
de S.T.    |    09 Mai 2016   •   21:38

Roxana Ştefănucă, românca originară din Botoșani care împreună cu fiica ei s-a numărat printre supraviețuitorii atentatelor din Bruxelles, își amintește cu înfrigurare clipele de groază pe care le-a trăit în metroul belgian, scrie libertatea.ro.

„Eram cu telefonul în mână, iar la un moment dat pur şi simplu mi-a zburat din mână. Apoi, bănuiesc că s-a rupt spătarul la scaun, din cauza suflului puternic. Practic m-a învârtit peste cap, pe spate şi am ajuns cu capul sub scaunul meu. Totul s-a întâmplat în câteva fracţiuni de secundă, însă amintirea este atât de vie şi detaliată…”, a povestit tânăra.

„M-am uitat în stânga mea şi mi-am văzut fetița peste mai multe cadavre. Era deasupra lor”, rememorează tânăra momentele de groază.

×
Subiecte în articol: Bruxelles atentate la Bruxelles
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close