Antena 3 CNN Actualitate Mărturii şocante ale vecinilor fostului poliţist care şi-a împuşcat soţia şi fiica

Mărturii şocante ale vecinilor fostului poliţist care şi-a împuşcat soţia şi fiica

Mărturii şocante ale vecinilor fostului poliţist care şi-a împuşcat soţia şi fiica
Sursa foto: Foto: Mediafax
13 Apr 2011   •   13:18
Mărturii cutremurătoare ale vecinilor familiei Gruia. Oamenii au povestit că scandalul din familia lui Ion Gruia a fost provocat de o posibilă relaţie pe care fiica o avea cu o persoană din Elveţia, unde mergea la studii.

Potrivit vecinilor familiei Gruia, fiica bărbatului a ieşit plină de sânge din locuinţă, miercuri dimineaţă, la scurt timp după ce s-au auzit focurile de armă.

"A ieşit din curte plină de sânge, ne-a spus că este fata lui Gruia şi că a fost împuşcată atât ea cât şi mama ei de către domnul Gruia, imediat am auzit alte patru focuri de armă. Pe domnul Gruia l-am văzut împuşcat în zona inimii când l-au scos să-l bage în SMURD", a declarat unul dintre vecinii familiei, potrivit Mediafax.

Vecinii au mai declarat că fata de 24 de ani locuia în Elveţia, unde a şi studiat, şi se reîntorsese acasă, la Craiova, în urmă cu puţin timp.

"Nu am văzut-o decât de două ori în viaţa mea în cei patru ani de zile de când ne-am mutat. Azi a fost a doua oară. Ea locuia în Elveţia şi nici nu ştiam că se întorsese acasă”.
 


Nelu Gruia, fost şef al Serviciului de Arme, Muniţii şi Explozibili din Dolj, şi-a împuşcat fosta soţie şi fiica şi apoi s-a sinucis. Femeia a fost găsită moartă, iar fata a fost transportată în stare gravă la spital. După ce şi-a împuşcat fosta nevastă şi fata, Nelu Gruia a încercat sa-şi ia viaţa. El a murit la spital.

Fata a fost operată, iar starea ei este în prezent stabilă. Medicii SMURD sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa fostei soţii a lui Gruia

×
Subiecte în articol: vecini politist
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close