Antena 3 CNN Actualitate Mărturii șocante despre Sebastian Ghiță: ”Se temea că va fi violat în arest”

Mărturii șocante despre Sebastian Ghiță: ”Se temea că va fi violat în arest”

Mărturii șocante despre Sebastian Ghiță: ”Se temea că va fi violat în arest”
05 Iun 2017   •   13:42

Jurnalistul Dan Andronic a povestit în reportajul său, cu privire la motivele pentru care Sebastian Ghiță a părăsit țara, că unul dintre principalele lucruri care l-au determinat să ia această hotărâre a fost faptul că procurorii DNA îi pregăteau o operațiune de ”frăgezire” în arest.

”Potrivit declarațiilor date la poliție în fața judecătorilor sârbi, Sebastian Ghiță a fugit din România pentru că se temea că se va atenta la integritatea sa fizică și psihică. Rolul lui Negulescu ar fi fost clar conturat, iar documentele și declarațiile ieșite în public nu au făcut altceva decât să dea argumente avocaților lui Ghiță.”, se arată în reportaj.

S-au găsit mărturii asupra faptului că i se pregătea o reținere după expirarea imunității parlamentare la care se adaugă o întâmplare de la jumătatea lunii decembrie 2016 când se spunea că procurorul Negulescu a făcut o vizită la sediul arestului preventiv din Câmpina, unde era pregătită o celulă pentru Sebastian Ghiță. Îi stabilise și colegii de celulă, doi deținuți cu infracțiuni de violență care i-ar fi pregătit lui Ghiță o operațiune clasică de ”frăgezire”, motiv care l-a determinat și mai mult la hotărârea sa de a fugi din țară.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close