Antena 3 CNN Actualitate Mărturiile cutremurătoare ale medicilor care au încercat să-l salveze pe bărbatul ucis de albine: „Ne era teamă să nu ne înţepe şi pe noi”

Mărturiile cutremurătoare ale medicilor care au încercat să-l salveze pe bărbatul ucis de albine: „Ne era teamă să nu ne înţepe şi pe noi”

Mărturiile cutremurătoare ale medicilor care au încercat să-l salveze pe bărbatul ucis de albine: „Ne era teamă să nu ne înţepe şi pe noi”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
18 Iul 2017   •   13:51

Un roi de albine a omorât un bărbat care ar fi încercat să-şi apere calul de insectele violente. Victima se deplasa cu o căruţă pe un drum sătesc dintre Movileni şi Heleşteni. Fratele şi mama bărbatului decedat au scăpat cu viaţă fugind de la locul incidentului, scrie adevarul.ro.

Potrivit doctorului care a intervenit la caz, oamenii au fost atacaţi de albine în dreptul unui lan de floarea-soarelui care găzduia aproximativ 50 de stupi.

„Solicitarea a fost pentru şoc anafilactic. Am ajuns cât s-a putut de repede, dar din păcate acolo am găsit o persoană decedată, cu aproximativ 500-600 de înţepături de albine. A fost o intervenţie mai dificilă pentru că albinele încă roiau pe acolo şi îmi era teamă să nu ne înţepe şi pe noi. Se putea întâmpla şi la noi un şoc anafilactic“, a subliniat dr. Adrian Pasat, medic specialist în medicina de urgenţă. 

Doctorul a mai subliniat că victima ar fi încercat, înainte să-şi piardă viaţa, să dezlege calul înhămat la căruţă, atacat la rândul său de insecte. În căruţă se mai aflau încă doi adulţi, fratele şi mama bărbatului decedat, care au scăpat cu viaţă după ce au fugit din calea albinelor. Cei doi nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.  
 

×
Subiecte în articol: albine medic
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close