Antena 3 CNN Actualitate Mărturia care elucidează misterul crimei din Mangalia! Familia Alinei vorbește despre adevăratul motiv al atacului

Mărturia care elucidează misterul crimei din Mangalia! Familia Alinei vorbește despre adevăratul motiv al atacului

Mătușile Alinei, fata ucisă într-un hotel de pe litoral, fac mărturisiri uluitoare despre ce se întâmpla între nepoata lor și cea care i-a luat viața.

de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Aug 2023   •   14:56

Alina a fost ucisă din invidie de către cea mai bună prietenă a sa, spune una dintre mătușile Alinei. Aceasta adaugă că patronul hotelului unde cele două fete lucrau știa de conflictul dintre ele dar nu a făcut nimic pentru a remedia problemele, pentru ca era mult mai apropiat de Loredana. 

”Între ele a fost numai răutate și invidie. Adică fata asta își vedea de treaba ei, învăța bine, era o fată liberă, cuminte, și Loredana probabil o fi avut ceva pică, și nu s-a lăsat până când nu...”, spune una dintre mătușile fetei. 

Citește și: ”Nu mă ating de ea, se tot foiește! Nu vrea să răspundă!” Noi mesaje între criminala de la Mangalia și iubitul fetei ucise

”Alina s-a dus și s-a plâns la patron că Loredana o agresează pe Alina, vine noaptea în cameră și face scandal și patronul nu a băgat-o în seamă pe Alina. Era o fată foarte cuminte, se ducea la școală, venea la timp acasă. A fost o fată de nota 10. Știa mereu ce să facă în cameră, ordine, curățenie. Eu mai fusese și anul trecut la muncă. Și o întrebau femeile de acolo de ce nu o ajută și Loredana. Dar ea nu voia”, spune și cealaltă mătușă a fetei.

Rudele tinerei ucise au ridicat trupul acesteia de la morgă. De asemenea, suspecta de crimă va fi expertizată psihiatric pentru a vedea dacă a avut discernământ în momentul în care a ucis-o. 

×
Subiecte în articol: crima din Mangalia mangalia crima
Parteneri
Hidroelectrica crește prețurile la energia electrică, pentru anumiți consumatori
x close