Antena 3 CNN Actualitate Maru, presupusul dealer de droguri al lui Vlad Pascu, rămâne în arest

Maru, presupusul dealer de droguri al lui Vlad Pascu, rămâne în arest

Tudor Duma, zis "Maru", tânărul din anturajul lui Vlad Pascu, care este acuzat de uciderea doi tineri în accidentul din 2 Mai, rămâne în arest preventiv pentru trafic de droguri.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Ian 2024   •   17:12

Tudor Duma, zis "Maru" este acuzat de procurori că a fost dealerul de droguri al șoferului Vlad Pascu. 

Maru a contestat decizia Tribunalului București, însă Curtea de Apel București a respins cererea, iar decizia magistraților este una definitivă.

În același timp, frații Ștefan Ciprian Constantin și Costin Anton Constantin, acuzați de trafic de droguri în același dosar, au fost plasați sub control judiciar pentru 60 de zile.

"Maru" îi furniza droguri lui Vlad Pascu, el fiind cel care a spart farmacia Spitalului Floreasca cu puţin timp înainte de a fi ridicat şi dus la DIICOT pentru audieri.

Conform DIICOT, în sarcina lui Tudor Duma s-a reţinut că, în perioada ianuarie - septembrie 2023, a cumpărat de la fraţii Constantin, în vederea traficării, diferite cantităţi de canabis, iar în luna aprilie a oferit participanţilor la o petrecere (inclusiv minori), aproximativ 10 grame metamfetamină cristal pentru consum.

Totodată, el a deţinut la domiciliul său în vederea traficării o cantitate Fentanyl, drog de mare risc.

De asemenea, Tudor Duma a deţinut în vederea consumului propriu diferite cantităţi de canabis şi codeină (droguri de risc şi respectiv de mare risc), iar în luna iulie 2022 a fost depistat de un echipaj de jandarmi în Constanţa, având asupra sa o cantitate de canabis destinată consumului personal.
 

×
Subiecte în articol: Maru Vlad Pascu consum de droguri arest
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close