Antena 3 CNN Actualitate Masă de Crăciun cu mâncăruri tradiționale românești, la Ambasada Britanică din București. Diplomații au dat noroc cu chiftele

Masă de Crăciun cu mâncăruri tradiționale românești, la Ambasada Britanică din București. Diplomații au dat noroc cu chiftele

Ambasada Britanică la Bucureşti a organizat de Crăciun o masă cu mâncăruri tradiţionale româneşti pentru diplomaţii britanici.

Masă de Crăciun cu mâncăruri tradiționale românești, la Ambasada Britanică din București. Diplomații au dat noroc cu chiftele
Sursa foto: Captură video Facebook/British Embassy Bucharest
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Dec 2023   •   19:16

”Ce ar fi Crăciunul românesc fără mâncare tradiţională”, au scris reprezentanţii Ambasadei Britanice la Bucureşti, luni, într-o postare pe Facebook.

Aceştia adaugă că a avut loc o masă pentru diplomaţii britanici, fiind servite mai multe mâncăruri tradiţionale, precum sarmale, salată de vinete şi zacuscă.

În imaginile postate de ambasadă se poate vedea o prezentare succintă a bunătăților servite, iar la un moment dat se dă noroc, în glumă, ciocnind două chiftele.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sarmale, salată de vinete și zacuscă, servite de Crăciun diplomaților britanici

”Ce este un Crăciun românesc fără mâncarea tradițională care se potrivește atât de bine? Anul acesta am fost încântați să ne lansăm într-un proiect unic care sărbătorește moștenirea noastră culturală și promovează imersiunea culturală în timpul sezonului festiv.

Am găzduit o mică masă pentru diplomații noștri britanici, prezentând o gamă variată de mâncăruri tradiționale, cum ar fi sarmale, salată de vinete și zacuscă.

Care este felul tău tradițional de mâncare preferat de Crăciun?”, scrie în postarea ambasadei.

What is a Romanian Christmas without the traditional food that goes so well together? This year we were excited to embark on a unique project that celebrates our ?? cultural heritage and promotes cultural immersion during the festive season. We hosted a small meal for our British diplomats showcasing a diverse array of traditional foods such as sarmale, salata de vinete and zacusca. ?? What is your traditional go to food for Christmas? #ChristmasTraditions

Publicată de British Embassy Bucharest pe Vineri, 22 decembrie 2023

×
Subiecte în articol: ambasada diplomati masa de Craciun
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close