Antena 3 CNN Actualitate Masacrul de la coafor se poate traduce într-un singur fel: crimă cu premeditare. Mărturii din INFERN

Masacrul de la coafor se poate traduce într-un singur fel: crimă cu premeditare. Mărturii din INFERN

Masacrul de la coafor se poate traduce într-un singur fel: crimă cu premeditare. Mărturii din INFERN
Sursa foto: foto: mediafax.ro
06 Mar 2012   •   21:41

 Masacrul de la coafor se poate traduce într-un singur fel: crimă cu premeditare.

Potrivit probelor administrate în cauză, până în acest moment al cercetărilor a rezultat că pregătirea  acţiunii criminale cu unele detalii, având în vedere că pe parcursul zilei de ieri, anterior dezlănţuirii de violenţă s-a deplasat la locul de muncă al soţiei (una dintre cele două victime) şi a ameninţat-o cu un rău iminent. Acest indiciu reprezintă un fapt relevant ce demonstrează periculozitatea si aptitudinea de a dezvolta in timp,  relativ scurt, de câteva ore o furie şi o violenţă extremă.

A fost o ruletă rusească cu încărcătorul plin de gloanţe. Toţi cei prezenţi în coafor au avut pentru o fracţiune de secundă pistolul îndreptat către ei.

Atinse de gloanţele maniacului, cele şase persoane rănite şi-au dat seama că supravieţuirea lor este un miracol.

Cei care au scăpat din bătaia armei, apucaseră să se ascundă la timp. Mesele, scaunele, toate au devenit paravane în faţa morţii.

Una din clientele care a fost scoasă cu vopseaua pe cap mărturiseşte că ucigaşul nu a ţinut cont şi a tras în tot ce a nimerit.

După ce şi-a împuşcat soţia, dar şi pe casiera salonului, criminalul nu mai realiza unde şi în ce trage.

Dar criminalul mai văsuse odată aceste imagini.

Omul acesta şi-a repetat mental scena aceasta a crimei de foarte multe ori. A avut-o în minte obsesiv, ori de câte ori mergea la serviciul soţiei, ori de câte ori se oprea şi îşi amintea că această persoană îl abandonează.

S-a alimentat cu furie şi gelozie, până când acest scenariu a devenit realitate. O realitate cu doi oameni morţi, şase răniţi, în cel mai sângeros atac văzut în ultimii 20 de ani, în Capitală.

×
Subiecte în articol: masacru cercetari impuscaturi
Parteneri
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor
x close