Antena 3 CNN Actualitate Mascații au spart geamul unei mașini pentru a salva un bărbat care amenința că se omoară cu o butelie de gaz

Mascații au spart geamul unei mașini pentru a salva un bărbat care amenința că se omoară cu o butelie de gaz

Mascații au intervenit în forță pentru a salva un bărbat care s-a blocat în mașină și a amenințat că își ia viața în fața prefecturii din Bistrița. Aceștia au fost nevoiți să spargă geamul autoturismului pentru a-l scoate. Primul lucru pe care l-au sustras a fost o butelie de gaz.

Mascații au spart geamul unei mașini pentru a salva un bărbat care amenința că se omoară cu o butelie de gaz
Sursa foto: Antena3
de Adelina Miron    |    09 Iun 2021   •   14:28

La fața locului au fost trimiși de urgență polițiști, jandarmi și un negociator. Bărbatul a opus rezistență și a făcut scandal în timpul intervenției. Forțele de ordine s-au mișcat foarte repede, astfel că individul se află în afara oricărui pericol.

După ce a fost scos din mașină, acesta a fost dus direct într-o ambulanță. 

Prefectul județului Bistrița - Năsăud, Stelian Doha, spune că îl cunoaște foarte bine pe bărbatul pe care l-a primit aproape în fiecare lună în audiență, din 2019. 

Bărbatul era nemulțumit de faptul că autoritățile nu îi recunosc amplasamentul unui teren de 6 hectare asupra căruia are drept de proprietate. Stelian Doha spune că acesta nu are documente doveditoare pentru amplasament. 

Bărbatul a fost luat în custodia poliției și urmează să fie evaluat medical. 

×
Subiecte în articol: mascati amenintare moarte Bistriţa
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close