Antena 3 CNN Actualitate Mascaţii o comit din nou: Au spart uşa şi geamurile unei locuinţe greşite

Mascaţii o comit din nou: Au spart uşa şi geamurile unei locuinţe greşite

Mascaţii o comit din nou: Au spart uşa şi geamurile unei locuinţe greşite
Sursa foto: Foto: Agerpres
01 Feb 2011   •   19:53

O familie din Pantelimon s-a trezit marţi cu mascaţii în casă. Oamenii legii au spart uşa şi geamurile locuinţei, apoi i-au ameninţat cu armele pe membrii familie. Într-un târziu, mascaţii şi-au dat seama că... au greşit adresa.

Ora 6.00 dimineaţă. Oraşul Pantelimon, lângă Bucureşti. O echipă specială de intervenţii a Ministerului de Interne intră în forţă într-o locuinţă pentru a reţine o femeie căutată pentru fals. Şase mascaţi sparg uşa şi o pun în genunchi pe femeia care se uita liniştită la televizorul.

Bărbatul de 61 de ani şi cei doi copii se trezesc sperianţi din somn. Sunt puşi la rândul lor în genunchi, cu armele la ceafă. Echipa specială percheziţionează fiecare colţişor al casei. Nimic nu mai e la locul lui. După câteva minute, oamenii cu cagule pleacă aşa cum au venit: fără nicio explicaţie.

Oamenii legii au greşit adresa. Se pare că femeia căutată stă pe stradă paralelă cu cea pe care au acţionat mascaţii.

Oamenii "vizitaţi" dimineaţă s-au plâns la poliţia locală şi vor să reclame cazul la DIICOT. Institutul pentru Politici Publice a cerut explicaţii ministrului de resort, ţinând cont că greşelile forţelor speciale tind să devină o obişnuinţă, iar oamenii legii acţionează cu o violenţă fără sens.

 

×
Subiecte în articol: mascati casa greseala
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close