Antena 3 CNN Actualitate UPDATE. O mașină a luat foc pe Autostrada Soarelui. Vegetația din zonă a fost și ea cuprinsă de flăcări

UPDATE. O mașină a luat foc pe Autostrada Soarelui. Vegetația din zonă a fost și ea cuprinsă de flăcări

UPDATE. O mașină a luat foc pe Autostrada Soarelui. Vegetația din zonă a fost și ea cuprinsă de flăcări
Sursa foto: Foto: pixabay.com
07 Aug 2016   •   13:54

UPDATE: Traficul rutier a fost reluat duminică pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, potrivit unui comunicat al Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

----------------------------

O mașină a luat foc, duminică, pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 21, pe sensul de mers spre litoral. Comisar șef Cătălin Bocai, de la centrul Infotrafic, a explicat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că inclusiv vegetația din zona accidentului a luat foc:

"La această oră traficul rutier se desfășoară îngreunat pe A2, din cauza unei autoutilitare care a luat foc, pe sensul de mers către litoral. Pentru o perioadă de 20, 30 de minute, circulația a fost oprită în totalitate pe Autostrada Soarelui, pentru a preîntâmpina producerea accidentelor.

La această oră, valorile de trafic sunt crescute, pe sensul de mers către București, motiv pentru care le recomandăm șoferilor să circule cu prudență.

În zona incidentului se acționează pentru stingerea vegetației care a luat foc din cauza incendiului izbucnit la kilometrul 21. În scurt timp, circulația va fi reluată în condiții normale."

 

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close