Antena 3 CNN Actualitate Maşina care a ars în apropierea Ambasadei SUA îi aparţine cântăreţei Corina Bud

Maşina care a ars în apropierea Ambasadei SUA îi aparţine cântăreţei Corina Bud

Maşina care a ars în apropierea Ambasadei SUA îi aparţine cântăreţei Corina Bud
Sursa foto: Foto: Mediafax
09 Sep 2011   •   14:12
Autoturismul care a ars în întregime în subsolul unui imobil amplasat în apropierea Ambasadei Statelor Unite ale Americii este al cântăreţei Corina Bud. Artista locuieşte împreună cu soţul ei în blocul al cărui subsol a fost cuprins de incendiu, informează Mediafax.

Informaţia a fost dezvăluită de u
nul dintre vecinii artistei. Potrivit sursei citate, maşina cu pricina a fost pornită vineri dimineaţă pentru o verificare de rutină. Ulterior, la aproximativ 20 de minute, ar fi izbucnit incendiul.

În stingerea incendiului s-ar fi implicat persoana desemnată cu mentenanţa imobilului, un bărbat, care s-a intoxicat cu fum.

Un incendiu puternic a izbucnit în această dimineaţă în parcarea subterană a unui bloc de lângă Ambasada Statelor Unite din Bucureşti. Maşina Corinei Bus a fost incendiată, iar focul s-a extins rapid la mai multe autoturisme. Pompierii au reuşit să stingă incendiu, după mai multe ore de luptă cu flăcările.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale, dar intervenţia a fost dificilă din cauza fumului foarte gros care a cuprins toată parcarea. Reprezentanţii ISU susţin că nu a existat pericol de explozie. Locatarii blocului au fost evacuaţi




×
Subiecte în articol: ambasada SUA masina incendiu
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close