Antena 3 Actualitate Mașină confiscată și amendă de 30.000 lei pentru un bărbat prins că arunca moloz la marginea Bucureștiului

Mașină confiscată și amendă de 30.000 lei pentru un bărbat prins că arunca moloz la marginea Bucureștiului

de Andreea Cigolea    |    11 Iun 2021   •   11:29
Mașină confiscată și amendă de 30.000 lei pentru un bărbat prins că arunca moloz la marginea Bucureștiului

Şoferul unei basculante a fost surprins în timp ce descărca deşeuri provenite din construcţii pe un teren de la marginea Bucureştiului. Bărbatul a fost amendat cu 30.000 de lei, iar mașina i-a fost confiscată.

Şoferul unei basculante de 12 tone a fost surprins de poliţiştii locali din cadrul DGPLCMB în timp ce bascula deşeurile pe o proprietate privată din Sectorul 1 al Capitalei. În urma verificărilor, poliţiştii locali au constatat ca basculanta aparţine unei firme de transport "recidivistă", anunță Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti.

În luna februarie, un alt vehicul greu al aceleiaşi societăţi a fost surprins, tot de către poliţiştii locali ai DGPLCMB, în timp ce arunca deşeuri rezultate din construcţii în acelaşi loc.

Atunci, inspectorii Poliției Locale București au sancționat firma cu 50.000 de lei pentru încălcarea normelor de protecție a mediului. Ieri, sancțiunea a fost mai drastica. Politiștii locali au solicitat sprijinul Gărzii Nationale de Mediu - Comisariatul Bucuresti care, pe lângă amenda de 30.000 de lei, au dispus și confiscarea autobasculantei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close